Werden zeer goed geholpen zoals altijd
Ik ben heel tevreden. Zou geen verbeterpunten kunnen noemen.
Al 20 jaar ben ik klant. Ik heb nog nooit een moment gehad dat ik een ontevreden gevoel had, wanneer ik de winkel verliet. De brillen zijn van goede kwaliteit waardoor ik niet daarvoor terug hoef naar de winkel. Maar voor kleine dingetjes, als opnieuw afstellen, schroefje of neusvleugel vervangen word direct verholpen. Altijd vriendelijk en de tijd voor je nemen. Laats was er bij de bril van mijn zoon weer iets afgebroken. Zonder probleem werd er door hun zelf besloten dat hij een nieuwe bril kreeg. En dat vinden wij top!
Professionele vriendelijke aandacht
Uitstekend, ik ben tevreden. Goede adviezen en eerlijke ondersteuning bij het kiezen van mijn nieuwe bril.
Vriendelijke mensen die goed met je mee denken om de juiste bril te vinden die bij je past
Je word er altijd netjes geholpen, en nemen de tijd voor je
goede service, persoonlijke aandacht
Ik ben al jarenlang klant De Visser Optiek en ik kan niet anders zeggen dan uitstekend. Gaat er wel iets niet helemaal goed? Zeker. Waar het over gaat is of het wordt opgelost. Het antwoord daarop? Altijd.
Zeer goede ervaring
hartelijke ontvangst, ziet er professioneel uit veel aandacht vriendelijk
Professionele meting en vriendelijke bediening.
Je wordt altijd met alle vriendelijkheid geholpen. Er wordt alle tijd voor je gemomen.
Kennis van zaken en vriendelijke service
Goed geholpen en advies.
goede service, mooie brillen
Je wordt er ze er zeer vriendelijk en proffesioneel behandeld. Daarnaaaast zijn ze zeer menselijk en kunnen ze goed inleven in de klant. De service is zeer goed en klant gericht. Fijn bedrijf.
Ik ben bijzonder prettig geholpen. Er werd de tijd genomen voor alles, de meting, uitleg verschillende brillenglazen, passend model etc. Goed geadviseerd en meegedacht. Kwaliteit betaalt zichzelf altijd terug. Top!,,
Vriendelijk personeel verder was alles naar zin.
goede service
Hulp bij het in en uithalen van sclerale lenzen was geweldig, dit was mij niet gelukt zonder het geduld van Isabelle.
fijne winkel en goed gehopen
Vriendelijke medewerkers , de tijd werdt genomen wordt om mee te zoeken naar wat past bij mij en ophalen plus afstellen montuur ging als een zonnetje! Ook de levering was erg snel en een winkelbediende voor kleine aanpassing geen probleem, dank allemaal! Daarbij : speciaal voor smalle gezichten mooie damesbrillen
Erg tevreden over alles ,goed advies ,en service !
Goede service en alles is goed geregeld!