Positief, deskundigheid en als zeer prettig
prima en deskundig geholpen
Alles is top
Zie mijn beoordeling in één zin.
Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en snel
vlot geholpen en goede voor- en na-service.
Zeer deskundig oog onderzoek gedaan door de opticien ook de hulp bij keuze van het nieuwe montuur is door mij als zeer vriendelijk en prettig ondervonden
Ik word al jaren buitengewoon goed geholpen.
Zeer goed geholpen met 3 nieuwe brillen. Ze zijn niet goedkoop maar wel heel goed en nauwkeurig met opmeten en instellen.
Prima service en kwaliteit
Zeer tevreden met de uitleg omtrent lenzen, meting van de ogen en het advies voor een bril.
Snel en kundig advies. Vriendelijk!
Ik had een jaar eerder een computer schermbril hier gekocht en had een tegoedbon gekregen voor 1 brilglas. Omdat ik toe was aan een nieuwe bril voor dagelijks gebruik ben ik terug gegaan en ben zeerdeskundig geholpen. Goed advies gehad bij de keuze van mijn montuur en heb nu een vlotte en moderne bril. Zonder het advies had ik weer mijn eigen veilige neutrale keus gemaakt. Mijn bril zit goed en staat ook goed. Goed afgesteld op mijn gezicht en zakt niet meer af zoals mijn vorige, wat zware montuur. De korting was ook erg fijn en ik kreeg weer een nieuwe korting die ook een jaar geldig blijft. En mijn bril was eerder klaar dan verwacht en dat is altijd fijn. Ruime keus aan monturen in allerlei prijsklassen. En ook handig dat ze zo dichtbij zitten in ons dorp.
De opticien voor het inmeten maar ook de dames in de winkel een dikke pluim!
Ruim de tijd genomen voor zowel oogmeting en het aanmeten van de bril. Deskundig personeel.
je wordt vakkundig geholpen
Altijd benieuwd wat er nu weer aan het licht komt. De prettige manier van het contact met de mensen is erg bepalend voor de verdere afhandeling van van het onderzoek. Het onderzoek gebeurt in een rustige en vertrouwde omgeving. Dank voor jullie inzet.
Prima winkel, goede lenscontrole en aanpassing gehad, zeer gastvrij
Ik kom al jaren bij deze opticien en heb altijd prima ervaringen. Vakmanschap, gastvrijheid, service, communicatie... van mij krijgen ze voor alles een dikke 10!!!
Heel fijn geholpen. Een hele goede en uitgebreide oogmeting. In een woord perfect.
Super geholpen
X
Vriendelijk en deskundig geholpen
Altijd goed advies en meedenkend personeel. Heel fijn!! Ook service is uitstekend.