Geen enkele klacht en oprecht verbaasd over de apparatuur aanwezig en de daarbij behorende kennis. In 1 woord geweldig!
Persoonlijke benadering, zeer deskundig advies en maatwerk. Wij zijn zo blij met een Optiek De Visser dichtbij!
Netjes en professioneel
Lenzen zijn beter aangepast..zodat ik duidelijk beter zie
Geweldige service en deskundigheid!
Professionele en vriendelijke service. En goed advies.
Fijn,dat ik in alle brillenaatjes mocht kijken. Zodoende heb ik uit alle brillen een heel leuke bril gekozen. Ben zeeer tevreden over mijn glazen. Probleem dat ik voorlegde aan optometrist is verholpen. Top! Goed zicht ook van dichtbij. Heerlijk! Zeer tevreden over optometrist, verkoopsters, advies en sfeer in de zaak. Ik heb al veel reclame gemaakt voor jullie.
Ik ben zeer prettig en goed geholpen bij het kiezen van een leuke bril. Ook de nazorg is prima.
Bij de oogmeting en bij het controleren van het netvlies, is er een afwijking geconstateerd, na een korte uitleg, is mij aangeraden om dit verder te laten onderzoeken. Heb het advies opgevolgd, nu blijkt het Macula dystrofie te zijn.
Ben al jarenlang klant bij De Visser Optiek. Deskundige medewerk(st)ers. Professionele maar ook klantvriendelijke advisering.
Uitstekende service, fijne en vriendelijke behandeling.
Optiek De Visser geeft optimale service, denkt en kijkt mee. Bij klachten of ongemak is er tijd en een oplossing. Vaak wordt deze service gratis en vriendelijk geboden.
Voor de oogmeting wordt de tijd genomen die de client nodig heeft. Keuze van de bril gemaakt. Moet daarna even worden bijgesteld en ik kan zeggen de nazorg is prima.
Snelle en duidelijke uitleg tijdens de oogmeting en het uitzoeken van de bril Resultaten tot nu goed
Goed geholpen met het resultaat verbeterd gezichts vermogen voor veraf maar ook dichtbij
Ze nemen de tijd voor je, dus geen afraffelen mär tijd voor je nemen. Veel vakkundige kennis van alle personeelsleden.
Goed geholpen, ook als na week toch iets niet oké is. Dan denken ze fijn mee
Ik ben zeer tevreden over alles.
Heel vriendelijk personeel. Goede uitleg tijdens de oogmetingen en bijzonder kundige begeleiding bij de keuze van het montuur en de glazen. Met weinig aanwijzingen werden direct de voor mij geschikte monturen getoond en aanbevolen welke wel en niet geschikt waren!
Recent een nieuwe bril aangeschaft. Van oogmeting tot en met ophalen van de bril is het hele traject prima begeleid door de medewerkers van de Visser Optiek
Vriendelijk en netjes en ze hebben veel kennis van zaken. Mijn nieuwe bril was ondanks de feestdagen best snel klaar. Inmiddels al voor meerdere brillen bij hun geweest en altijd een prima ervaring.
Elk jaar controle lenzen, elk jaar ontvang ik hiervoor de uitnodiging. Deze is digitaal gemakkelijk te regelen. De controle gebeurt op een prettige wijze en er wordt meegedacht. Ook met de ziektekostenverzekering wordt het professioneel afgehandeld.