Zodra je binnenkomt wordt gelijk goed ontvangen en op je gemak gesteld met heerlijk bakje koffie en sjieke sfeer ben je helemaal in positieve stemming!!
Zeer professioneel
zeer tevreden
Ben nu ruim in de negentig en heb al vele bezoeken aan een opticien achter de rug. Bij De Visser Optiek / By Isabelle nemen ze de tijd om een rustige oogmeting te doen, zodat ik ook de tijd had om te beoordelen of een glaasje meer of minder qua sterkte echt effect had of niet. Ook een nieuw montuur uitzoeken en afstellen verliep relaxed. Kortom..dikke pluim voor dit bedrijf met fijne medewerkers!!
Fijne service en sympathieke medewerkers, goed product
Zeer deskundig vriendelijk personeel Kom al jaren voor mijn lenzen + controle
Goed advies en geduld met mijn maken van keuze. Vervanging van onderdelen zonder afspraak snel en met nauwelijks wachten.
Zeer tevreden ook na een verkeerde meting
Positef
Snel en vakkundig geholpen
Prima geholpen
Vriendelijk nemen alle tijd voor je, Als er iets met je bril is kan je direct langs komen zonder afspraak. Ik ben zeer tevreden .
Je wordt vakkundig geholpen
Zie onderstaand de classificatie per onderdeel
Klantvriendelijk, oplossing gericht, nette afhandeling
Goede opriek
Ten eerste, heel vriendelijk personeel met verstand van zaken en ze staan altijd voor je klaar, een mooie winkel met veel uitzoek, ik heb nu sinds een paar jaar medische lenzen in door problemen met mijn ogen gekregen, daar hebben ze mij ontzettend goed mee geholpen, dus voor mij geen andere optiek !
Blij met bril
De controle van mijn bril door middel van een oogmeting en de selectie van een nieuwe zonnebril op sterkte verliep vlekkeloos.
Erg vriendelijk en vlot geholpen, jullie inzet wordt gewaardeerd.
Hele fijne ervaring. Aardige mensen.
Goed en vriendelijk geholpen
Fijne zaak , vriendelijk geholpen.
met veel geduld en vriendelijkheid zijn we geholpen. we zijn tevreden weg gegaan. Super.