Geen.
Zeer vriendelijk en professioneel
Assortiment (zeker bij aanbieding gratis zonnebril) kan wat diverser.
keurig en correct wordt je er geholpen wie er ook is. ik ga jullie ook zeker promoten bij iemand.
geen
=
Uitstekende service en oplossing bij klacht.
TIP. Volhouden zo!
Ben erg deskundig en vriendelijk geholpen Kom zeker terug
Er wordt goed geluisterd naar wensen, problemen, en daarop wordt meteen gehandeld. Je hoeft nooit te wachten, wordt meteen geholpen door zeer vriendelijk personeel. Kinderen mogen er zelf hun brillenglazen "maken". Al met al een zeer professionele, klantvriendelijke optiek!
Maken tijd voor je en geven goed advies. We komen al vele jaren bij Camps optiek. Eerst altijd in Venray en sinds ze In Horst een locatie hebben gaan we naar Horst. Over beide zaken zijn we heel tevreden !!!
Prima, vakkundig personeel en goede en snelle service en afwikkeling van bestellingen.
Wordt altijd op een leuke manier geadviseerd en geholpen.
Zorg dat de lege haakjes aan de wand gevuld zijn met brillen. Ziet netter uit. MVG Peter Smets
mijn ervaring is dat de bril een dag erna klaar lag omdat ik zonder bril niet veel zie dus een warme compliment verdient
Ga zo door ben zeer te vreden
nvt
geen!!
Bij camps optiek voel je je welkom en zijn ze vriendelijk
Prettige winkel, goed assortiment en vakkundig personeel!!!!
TOP bedrijf!!