zeer tevreden
Personeel heeft kennis van zaken, is vriendelijk en geduldig
geen
Niet meer van deze enquêtes sturen. Heb hier ontzettende hekel aan. Gebeurt veel te vaak.
Je merkt aan alles dat jullie het met plezier doen, kwaliteit willen leveren en er willen zijn voor de klant!
Zeer klantvriendelijk Mee denkend & flexibel Sms/email service v.w.b. lenzen controle of bestelling.
klant vriendelijk
Alles prima
Prima en vriendelijk geholpen. Tijd werd genomen voor het bepalen welke afwijking mijn ogen hadden. Zelfs werd ik verzocht om een tweede meting te doen op een ander tijdstip voor de juiste bepaling van de afwijking.
Bijzonder klantvriendelijk
Zeer goed geholpen.
aanbieden om foto te maken met nieuwe montuur.
Tijdens het ophalen van mijn nieuwe veiligheidsbril heeft een medewerkster vergeten dat ze hem ook nog af moest stellen. Even gezegd , en ze heeft hem alsnog afgesteld. Foutje en kan gebeuren, is menselijk !
Assortiment in Boxmeer is beperkt
Bij telefonisch contact wordt niet altijd opgenomen. Zijn dan waarschijnlijk met klant bezig. Kan echter wel vervelend zijn.
ik word goed geholpen
Misschien meer keuze uit een breder assortiment maandlenzen met (meer % waterperoxide gehalte) erin, alles is al duur maar hier is de keus wat minimaal in om te kiezen voor en goedkoper en wat toch kwalitatief ook goede maandlens kan zijn voor de ogen. Ben toch in het jaar €240-.