Klantvriendelijke en goed service, ben zeer tevreden
Bepaalde overige medewerkers
Geen.
Prima!
Klantvriendelijk, goede service en deskundige medewerkers
Geweldige service, snelle levering, vriendelijk personeel.
Klein minpuntje. Ik vind het prettig dat ik binnen kan lopen en geholpen kan worden. Dit gaat niet meer. Veelal is nu op afspraak.
Ga zo door.
vriendelijke, professionele, correcte en kwalitatieve medewerkers!
Ik ben eigenlijk altijd bij Marlie. Ze kent mij van mijn vorige opticien en kan me daardoor erg goed helpen. Erg flexibel, geinteresseerd en ze denkt mee! Ik ben heel tevreden! Ik heb nog nooit lang hoeven wachten en evengoed wordt er sorry gezegd als het personeel het idee heeft dat ik lang heb moeten wachten.
geen. Wel houden zoals het nu is
Het is hygiënisch en de mensen zijn erg aardig. Ze hebben vaak meteen tijd voor je en helpen goed. Ik heb eens geprobeerd nachtlenzen te nemen en ik ben hier super in begeleid! Van het assortiment heb ik geen idee, want ik heb hier al heel lang niet meer naar hoeven kijken.
Geen
Geen