N.v.t
Misschien iets meer keuze in monturen
Er werd tijd voor je genomen voor de oogmeting en advies gegeven, ook de na-zorg is prima.
Klantvriendelijk geholpen en bij het uitkiezen van een bril eerlijke informatie of een montuur wel of niet bij je past. Kunt altijd binnen lopen en altijd vriendelijk te woord gestaan.
Zeer prettig en in alle rust geholpen.
Prima uitleg, meting en begeleiding. Ook na verkoop en levering graag bereid bril goed af te stellen, zonder wachttijd.....prima winkel en goed geschoold en klantvriendelijk personeel!
Dat ziet U hier boven.
Het enige wat ik jammer vond is dat er op de vergoedingen bij de zorgverzekering verkeerd gekeken is enzo verkeerde informatie aan ons is doorgegeven zodat wij nog € 150,00 bij moeten betalen.
Klantvriendelijk, behulpzaam, je kunt zo binnen lopen , is het wat druk, kom je gewoon later terug.
groter assortiment
Alles is goed geregeld en ze komen hun afspraken na MvGr Harrie Kerstjens
Goede service!! En heel erg fijn dat we de brillen thuis konden proberen. Zeker omdat Cas echt niet in de winkel wilde passen. Ook super dat ze een bril bestelden die we ergens gezien hadden!!!
Al jaren lang bij ons bekend door goede service en goede kennis. Altijd bereid mee te denken. Zeer behulpzaam.
vriendelijke correcte interactie/afhandeling duidelijke afspraken
N.v.t.
ik zou zeggen, verander nooit te veel, want wat goed is moet je goed laten.