Enige verbeterpunt was dat voor mijn lenzen de verkeerde sterkte besteld was. Ik had een + lens gekregen terwijl ik (-) nodig had; gewoon een foutje wat soms kan gebeuren uiteraard. Wat dan weer een compliment waard is, is dat ze direct de nieuwe hebben besteld en deze naar Tilburg hebben opgestuurd. Tip: maak het bij je klanten beter bekend dat als je een lenzen abbonement hebt je korting krijgt op de glazen. Dit trekt klanten aan. Ik was hier namelijk totaal niet van op de hoogte en heb het ook niet terug kunnen vinden!
Hallo Jona, Blij om te lezen dat je duizeligheid is verdwenen! Ik was er heel benieuwd naar. Bedankt voor de tip over onze korting bij abonnementsklanten, we gaan er mee aan de slag. Marc Joosten - Camps optiek Horst
Probeer brillen van Theo in het assortiment te krijgen.
Ik ben over alles heel tevreden. Echt kwaliteit en goede voorlichting. Vriendelijk en professioneel. Jammer dat een goede bril zo ontzettend duur is. Daardoor voor mij zo min mogelijk een andere/nieuwe.
Na jaren prijzenvechters weer terug op het oude adres, Kwaliteit en service staan voorop!
Brilglas is tegen het montuur bevestigd, daardoor valt de dikte van het glas heel erg op. Graag hadden we hier op geattendeerd willen worden bij het uitzoeken. Levertijd was meer als 2 weken zonder dat daar contact met de klant werd opgenomen, ook niet via de mail Verder werd er de volgende dag nadat de bril opgehaald was dat de bril opgehaald kon worden, slordig
geen
Goed advies, afspraken maken zonder problemen.
Afstelling bril.
Bij twijfel of de meting juist is ook het glas van de bril controleren op krassen etc
van oudsher klant. Gewoon tevreden!
Klantvriendelijke Optiek met professioneel personeel
Reparatie uitgevoerd goed gedaan
Ik heb veel problemen met een oog maar wordt goed geholpen , kan altijd snel terecht bij Camps optiek, super !
Iets uitgebreider assortiment. Ofschoon mogelijkheden nu al groot zijn.
nee
Uitstekende service.
Vriendelijk, deskundig personeel en nemen de tijd
een site waarop brillen staan die ook besteld kunnen worden.