klantvriendelijk . kwam met problemen. maar door andere opticien. en is keurig opgelost
goede aanbeveling
Goede voorlichting en perfecte service
Maken afspraak via internet werkt niet of is niet gebruikersvriendelijk.
wij worden altijd super goed geholpen door Marlie, maar ook als ze er niet is, vangen haar collega's dit super goed op. Wij zijn meer dan tevreden
Ruime keuze in leuke brillen. Ik ben geholpen door een bijzonder aardige mevrouw.
geen
denken altijd met je mee. fijn advies. super goede service.
Alles prima verlopen
Het was prettig en leerzaam welke brilleglazen ik het best kon kiezen.
Goed geholpen en snelle levering
NVT
Ga zo door, helemaal tevreden. Idem mijn dochter die voor advies en de keuze van lenzen bij Camps goed/perfect geholpen is
Top service, top kwaliteit