Heb ik zo niet
Het is even wennen aan de nieuwe balie direct bij binnenkomst. Eerst de winkel inlopen vond ik prettiger. Is wellicht kwestie van even wennen.
zou niet weten!
nette service, goede kennis, weten dit ook goed over te brengen
niets!
Assortiment.
Meer assortiment.
Prima bril, maar wel aan de prijs.
Bij Camps optiek is de klant nog echt koning. De contacten worden door mij als professioneel en persoonlijk ondervonden. De service is prima.
GEEN, GA ZO DOOR.
Wat voor mij van belang is bij een opticien is deskundigheid en het vertrouwen dat deze deskundigheid juist wordt ingezet. En die combinatie is er bij Camps! Sterker nog, zij combineren dit ook nog eens met een groot gevoel van "welkom zijn". #TopKlasse
Vanaf dat Camps in Horst zit kopen wij onze brillen daar. Ze zijn erg vriendelijk en hebben een zeer goede service!!
Misschien iets meer keuze in brillen
Bij Camps zetten ze net het stapje extra voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en blijven altijd vriendelijk.
Nee
Wij hebben geen tips. geweldige zaak
Nee
Geen idee