super hoe er met de klant wordt omgegaan en meegedacht
Geen
klantvriendelijk
Klant vanaf de opening en alles naar 100 % tevredenheid❗️👓 🕶
anonimitijd van de klant waarborgen
Het assortiment is passend bij de omvang van de zaak en de regio. Dat betekent dat het niet super uitgebreid is, maar ze zoeken altijd mee tot je hebt wat je wilt. Evt. laten ze nog andere modellen komen. Het is natuurlijk ook moeilijk om voor iedereen het juiste model in huis te hebben. Dus eigenlijk is dit ook niet echt een verbeterpunt.
Klantvriendelijk, altijd berrid om mee te denken.
Assortiment
Meer randloze monturen
ga zo door
Tot nu toe helemaal niks 😄
Nvt
Geen