prima service en deskundigheid medewerkers!
Het duurde even voor ik gewend was aan mijn eerste bril en had daarvoor meermaals aanpassingen nodig. Met geduld werd ik telkens goed geholpen, totdat het goed was. Bedankt!
Vriendelijk en goede service
Op en top en een goede service
X
Ben weer fijn geholpen zowel bij de oogmeting als bij het uitzoeken van een nieuwe bril.
Altijd goed geholpen
Hele goede service en heel vriendelijke werknemers.
Als er problemen zijn wordt dit zeer goed opgelost.
Tot twee keer toe bril van onze dochter gelast en met uitzoeken van nieuwe bril mijn dochter goed begeleid in de keuze van de bril
Vakkundig en bijzonder vriendelijk personeel in alle drie de filialen.
ze geven goede informatie tot het de aankoop van brillen en goede service .
De oogmeting is goed met duidelijke uitleg, Ik vind het personeel bijzonder vriendelijk. Het brilaanbod is voldoende gevarieerd. Kortom: een optiek om aan te bevelen.
Ondanks dat mijn bezoek één van de eerste was nadat de winkel dicht had gezeten vanwege corona waren ze al goed op de nieuwe manier van werken ingespeeld. Nog een paar keer terug geweest om nog iets aan te laten passen. Kon wel steeds snel een afspraak hiervoor maken.
Ben zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid Ze helpen je met een keuze maken bij een nieuw montuur maar zijn niet opdringend verder prijs kwaliteit is goed. En mocht de bril niet lekker zitten of is er iets mee dan wordt hij gratis gerepareerd.
Zeer fijne omgang. En goede service. Denken fijn met je mee en zijn heel meegaand!
Kelly heeft ons super goed geholpen ! Alle geduld van de wereld voor onze dochter zodat ze ZELF een bril kon kiezen , die haar ook nog eens mooi staat . Professioneel ,betrokken en dat allemaal voor een goede prijs !
Sinds onze dochter een bril nodig heeft zijn we bij Camps. Super service, je kunt zo vaak je wilt binnenlopen! Ze zijn pas tevreden wanneer de bril perfect past! (En de lolly’s zijn lekker)
Werknemers nemen de tijd voor je en zijn erg kundig !!
nvt
Goede adviezen, prima service en de medewerker neemt hier ruim de tijd voor.
Prettige mensen in omgang Komen afspraak na Super behandeld
Vaker terug geweest om bril bij te stellen.
Zowel mijn zoon als ik worden altijd voorzien van professioneel advies. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt wanneer nodig. Kortom heel tevreden met het advies en de service.