De bril die ik vorig jaar kocht voldeed allerminst tot vierkeer toe de glazen spontaan eruit gevallen. Dit jaar opgelost door een nieuwe bril gratis te verstrekken.
Goede service en vakkundige advies. Al jaren klant bij een vertrouwde zaak.
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service.
en lekkere koffie
Super personeel, je word altijd goed en snel geholpen. Je hoeft hier tenminste niet altijd een afspraak te maken maar kan ook gewoon binnen komen lopen. Ik zit zelfs pas 1,5 jaar bij Camps. Voorheen altijd bij andere opticiens geweest. Zelf loop ik al 25 jaar met een bril/lenzen. Ik raad iedereen in mijn omgeving Camps aan.
Service en kwaliteit.
vriendelijk kijkend naar de wensen van de klant en heerlijke koffie
Bril en zonnebril aangeschaft. Geweldige service
Onlangs nieuwe zonnebril op sterkte aangeschaft. Prima advies ontvangen, ben heel blij met mijn nieuwe zonnebril. Ook een heel fijn stukje nazorg: Mart Winters vroeg een paar weken na ontvangst of ik tevreden was met de geleverde glazen: volmondig ja!
Prima zaak met ruime keuze, fijn en deskundig personeel. Komen afspraken na en goede prijs kwaliteit verhouding.
Mijn ervaring was super goed, zeer tevreden met het advies een echte aanrader. Wij komen er als gezin al vele jaren.
Ik heb een groot hoofd waardoor, niet alle leuke brillen passen. Met name de veren. Deze worden zonder extra kosten netjes handmatig verlengd hierdoor, kan ik ook de leuke monturen uitkiezen. Verder altijd vriendelijk en alle tijd.
Zoe hierboven.
Goed,
Het uitzoeken van het montuur werd heel goed begeleid, zodat ik nu een bril heb die me wat jeugdiger maakt. De oogtesten gingen ook prima, en zelfs de aflevering van mijn bril werd vervroegd zodat ik hem nog net voor mijn 80 e verjaardag kon opzetten. Wat onze kleinkinderen heel leuk vonden.
Vriendelijke bediening. Fijne behandeling tijdens het meettraject en het uitzoeken van een nieuwe bril. Ook bij verdere oogklachten een prima oplossing gevonden.
Zeer kundig en klant gericht
Cijfer 8
Ik word altijd prima geholpen. Of het nu een oogmeting, uitzoeken bril of reparatie is.
Al jarenlang klant, alles verloopt soepel, ongedwongen, vriendelijk met een persoonlijk tintje. Of het nu om een oogmeting, lenzen, bril, service gaat, alles gaat met gemak. Zonder al te veel te hoeven vragen zoeken ze wat het beste bij je past, of vervullen je wens.
Goede persoonlijke vriendelijke service waar ze weten waar ze het over hebben.
Of je lenzen nog passen bij jou als klant wordt niet aan de klant over gelaten, maar telkens getest. Mijn gezichtsvermogen werd na de eerste aanpassing destijds veel beter. Een keer een snel scheurende lens gehad in meer dan 10 jaar. Goed advies bij last van droge ogen. Kortom prima.
zeer tevreden over de oog meting ook dat er fotos gemaakt worden is zeer positief fijne samen werking onderling, mooie kuizen monturen. ook goede nazorg.
Ik ben goed geholpen. Duidelijk en goed advies gekregen.
Goede ervaring mee, komen afspraken na, geen lange wachttijd.