Altijd gezellig welkom en duidelijke uitleg
senioren hebben zeer veel belang in vertrouwde medewerkers
Perfecte service en deskundigheid.
Goede service en hulpvaardig.
Duidelijke informatie en controle op de oogsterkte. Samen een goede keuze gemaakt uit het ruime assortiment
Goede informatie. goede service snelle afhandelingen. Goed keuze monteuren
Klantvriendelijk, goed advies , super service.
Prettig geholpen en tevreden met mijn nieuwe bril
Zeer te vreden!
mijn ervaring bij Camps optiek was een prettige sfeer en vriendelijk en vakkundig personeel
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. En er word altijd goed met mij meegekeken en gedacht. Echt super!
Je wordt er super geholpen en er is vriendelijk personeel. Dat ook met je meedenkt en je niet zomaar wat wil verkopen! Top!!
Goed geholpen, goede uitleg over glazen gehad
Ik vind de service erg variëren per persoon waardoor je wordt geholpen. Sommige zijn bezig om de basis te leren en andere kunnen je overal bij helpen. Sommige zijn dus wel teleurstellend.
Verliep allemaal prima
Onze zoon had een goed beeld van wat voor soort bril hij wilde. Er is goed meegedacht, modellen bestelt en geluisterd naar wat onze zoon wilde.
ik kom al jaren bij Camps optiek en ben altijd deskundig en vriendelijk geholpen.
Nemen alle tijd, geven een goed en eerlijk advies.
Goede service, prettige omgang met klanten en een fijne nieuwe bril.
goed geholpen, vriendelijke mensen en zeer professioneel
Super tevreden
Mijn ervaring is dat we bij Camps Horst altijd goed geholpen worden ! Jullie hulp bij het uitzoeken is uiteraard deskundig , ook eerlijk als een monteur niet bij je gezicht past en de kwaliteit van een goede bril is hier ook geen probleem ! Wij zijn dus erg blij met Camps!
Werd meteen geholpen met het uitzoeken van een nieuwe zonnebril!