Altijd prima service. Top geholpen met een speciale bril voor het fietsen.
Fijne mensen die hart hebben voor hun zaak. Met veel aandacht voor de klant
Vriendelijk en vakkundig geholpen!
Goed geholpen met aankoop bril en zonnebril.
Had een bril van specsevers ,was een ramp
Goed geholpen. Zeer positief over het goed afstellen van de bril op het hoofd.
Brils denkt met je mee en is altijd op zoek naar de beste oplossing voor zijn klanten
Een ondernemer met hart voor de zaak en voor de klanten. Enthousiast en deskundig.
Ik kan er eigenlijk geen bedenken, louter positieve ervaringen
Geen! Ga zo door! Mijn complimenten!!
Sneller reageren bij problemen.
Beste, Hartelijk dank voor de reactie. Ik heb u zojuist een mail gezonden met een reactie. met vriendelijke groet, Henk Willemse
Fijne, gemoedelijke sfeer in de winkel. Absoluut een goed, kundig en vakbekwaam opticien met oog voor persoonlijkheid en detail. Absoluut een aanrader!!!
Super geholpen met aanschaf van een complete bril voor mezelf en een zonnebril voor mijn man. Ruim de tijd voor ons genomen en erg goed geadviseerd! Volgende week terug voor een zonnebril op sterkte voor mezelf ;)
Niks
Geen
Top. Deskundig en in zeer begrijpelijke woorden. Neemt de tijd voor de klant.
Geen
De enige tip die ik kan geven uit eigen ervaring is dat ik te veel op sociale media van Brils voorbij zie komen. Soms meerdere berichten op een dag. Dit wekt niet mijn intresse maar juist het tegenovergestelde.
Blijf zo bevlogen als je bent!
Nee lekker zo doorgaan!