Wat een fijne zaak....word goed geholpen en nemen alle tijd voor je, wat ik ook zeer belangrijk vind.....met andere woorden,chapeau voor BRILJANT GENNEP!!!
Onze Moeder leeft in een zorginstelling. Ze had 'n nieuwe bril nodig,maar ze is totaal immobiel. Met briljant optiek Gennep afspraken gemaakt om op locatie de ogen van onze Moeder na te laten meten. Alle afspraken nagekomen, prima op tijd. Bril snel geleverd. Prima prestatie.
Zeer prettige samenwerking en nooit moeilijk doen als er iets mis is met de bril.
Snel geholpen en fantastische service
Afspraak uitdrukkelijk gemaakt met Bob Gerrits. Bob Gerrits was er niet ,collega nam waar en zei verder niets ,gaf na een vraag van mij aan dat Bob er niet was, Afspraak had afgezegd moeten worden door Briljant optiek.
Goede service en kwaliteit met het juiste advies en zeer klantvriendelijk.
Het is duidelijk dat er een groot verschil aan kwaliteit tussen het personeel en de moderne meet apparatuur.
Er wordt met mij meegedacht om problemen op te lossen. Niet tevreden met nieuwe glazen dan moet er een andere oplossing komen. Het moet goed zijn aldus opticien.
altijd vriendelijke goede service goede qualiteit
Redelijk
Zeer vriendelijke ontvangst en perfect geholpen. Snel en correct met ook zeer veel aandacht voor de klant.
Een TOP opticien, hoge kwaliteit, deskundigheid en keuzemogelijkheid !!.
Ik kwam voor een probleem met mn lenzen, maakte in goed overleg een nieuwe en uitgebreide oogmeting en daardoor tegelijker tijd een nieuwe, hippe en passende bril uitgezocht (voor erbij) ook prijstechnisch zeer te spreken over de bril naast lenzen. En dat terwijl ik eigenlijk normaliter, al jaren bij een ander Briljant filiaal kom. Fijn zeer professioneel, en persoonlijk geholpen door Bob ( "mijn" vaste aanspreekpunt voor de lenzen) en Ineke.
Ze luisteren goed en denken met je mee. Goede service
goed uitleg en begleiding
Na twee jaar bril zus/ glazen zo, continu hoofdpijn en een trillend (oververmoeid) rechteroog bij Briljant in Gennep uitgekomen. Na zeer uitgebreide testen (meer dan twee uur!) zijn ze tot een meting gekomen waar ze achter stonden en waarmee mijn klachten verklaard konden worden. Afijn, billen (dagelijkse-, lees- en zonnebril) aangemeten en besteld. Nu twee maanden na mijn eerste visite, ben ik van mijn hoofdpijn en trillende oog verlost. Ik kan, na twee jaar, eindelijk weer goed zien zonder hoofdpijn te krijgen na een uurtje beeldschermwerk. Het hele team wil ik bedanken voor de expertise en het geduld..... en de service? Echt BRILJANT! Dank jullie wel.
we komen al geruime jaren bij deze opticien en zij heel tevreden.
Goed advies over gebruik van oogdruppels, vriendelijk en professioneel
Prima ervaring professionele oogmeting en opvolgend advies.
Ontzettend vriendelijk personeel inclusief de stagiair.
zijn er gewoon heel goed geholpen
Zoals altijd, prima service. Snel een afspraak. Deskundige hulp.
Het was mijn eerste keer bij een opticien.
Vriendelijke mensen en hier heb ik respect voor
Zandstraat 88
6591 DE Gennep