Goede service, fijne bril
Alle opties werden goed uitgelegd, mijn vragen werden goed beantwoord, goede oogmeting.
Fijn geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Vriendelijk personeel.
Super goed geholpen altijd en nu ook weer deskundige medewerkers die als er iets aan de hand is het juiste advies geven en je ook doorsturen als het nodig is. Top.
Uitmuntend.
Problemen met mn zicht . Alles uitgezocht.alle onderzoeken gehad . De tijd voor genomen . Tevreden .
Goede professionaliteit,grote klantvriendelijkheid,snelle en goede service. Mooi assortiment.
Ik werd in Gennep netjes ont vangen! Ik kwam voor een zonnebril er werd een afspraak gemaakt om te kijken of de zonnebril op sterkte moest. Zeer netjes! Ook vond ik het mooi dat er een jongere dame mij in het begin me te woord stond we moeten het allemaal leren. Er werd de tijd voor genomen om me te helpen door …… ben zijn naam kwijt ☺️ Met humor en goed advies complimenten aan het Genneps team Ga zo door! Groetjes Tijs
Prima service en staan altijd klaar wanneer nodig
Heel goed geholpen zowel bij de keuze van het montuur alswel bij de oogopmeting.
Omdat ik niet de makkelijkste was, ben ik super goed geholpen met ervaren spantane medewerkers
Top service, fijne en behulpzame medewerkers
Je word fijn en vriendelijk geholpen.
Super service
Wat een ander niet voor elkaar krijgt,was bij briljant optiek zo geregeld,en qua oogmeting Zach het er allemaal perfect uit
Snel goed en professioneel
Je wordt vakkundig gemeten en geholpen. Vriendelijke en behulpzame opticiens.
goed advies, vakkundig. Het soepel omgaan met problemen die prima opgelost worden.
Zie bovenstaand mij reactie.
Deskundig advies. Zoeken naar mogelijkheden om de klant optimaal tevreden te stellen
Voor de eerste keer bij Briljant Optiek een bril gekocht vooral de deskundigheid als de prettige behandeling was heel goed.
Heel goed maar toch nogal duur
Professioneel, behulpzaam, klantvriendelijk
Er is heel veel aandacht besteed aan oogmetingen ect. Echter nu ik de bril heb kan ik er niet mee lezen? Er moet iets misgegaan zijn bij het vervaardigen van de glazen Bij de meting kon ik nog de allerkleinste letters lezen ! Voor veraf is hij perfect
Zandstraat 88
6591 DE Gennep