altijd klant geweest
Bedankt voor alle goede zorgen Jullie zijn super vriendelijk allemaal en begrip vol dikke duim.
goed geholpen
Vriendelijk en behuplsaam
Dik tevreden, ga zo door!
Eerste bril gaf vertekening links. Na nieuwe oogmeting en nieuwe glazen is alles perfect. Zonder extra kosten.
Natuurlijk aanschaf van een bril kost veel geld. Maar de service en goed advies is ook veel waard. Tevreden met mijn nieuwe bril.
Mijn moeder is heel fijn geholpen. De dames en de heer waren heel geduldig en begripvol naar mijn moeder toe. Mijn moeder is zeer tevreden.
Het is gelukt om toch nog wat beter zicht te bereiken door uitgebreide meting.
vriendelijk, kundig, behulpzaam
wanneer ik briljant optiek binnenloop wordt ik altijd binnen 5 min geholpen en vriendelijke te woord gestaan
Mijn ervaring is dat je goed behandeld word en de omgang met elkaar is goed. Er word goed geluisterd en de deskundigheid om je te helpen bij jou probleem is er. Ze nemen hierbij ook de tijd.
Prima oogmeeting. Goede service.
Heel goed
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De aangeboden producten zijn van goede kwaliteit. Het product wordt met uitleg afgeleverd en schade meteen hersteld.
ik ben met mijn vriendin bij jullie terecht gekomen en heb super goede ervaring daarvan meegekregen en gezien dat er correct en professioneel gewekt word dit heeft de omslag gegeven om naar jullie te gaan
Geholpen met veel aandacht, tijd en duidelijke uitleg. Zeer zorgvuldig.
Duidelijke uitleg, vrolijke mensen en ze komen afspraken goed na.
Een zonnebril besteld Er was nog 1 bril verkrijgbaar in een ander filliaal. De winkel heeft de bril naar het filliaal in onze woonplaats gestuurd. Het bleek niet de goede bril. Toen is hij online besteld. Bij het ophalen bleek dat de bril een andere kleurcode had. Toen nog een keer de bril besteld en die was gelukkig goed. Uiteindelijk toch nog goed gekomen. De medewerkers waren ook erg behulpzaam.
!
Ik ben geweldig geholpen door Chris met de problemen die ik met mijn ogen had. Hij is erg geduldig en nauwkeurig met de oogmeting. Bedankt Nolly Jans-Derks van de Ven.
Er werd tijd genomen voor de oogmeting . Na eerste meting, doorgestuurd naar de oogarts, omdat er blijkbaar toch iets aan de hand was. Wat later ook bleek. Na half jaar weer groen licht gekregen van de oogarts, om terug te gaan naar Briljant optiek. Uiteindelijk was het mogelijk om een goede oogmeting uit te voeren. Nu erg tevreden met nieuwe bril.
Helaas is er een foutje gemaakt met het aanmeten van glazen.
Vriendelijk, kennis, snel
Zandstraat 88