Prettig
Ben op een prettige vakkundige manier geholpen ,er wordt meer als voldoende tijd besteed bij het meten en uitzoeken van een bril.
2e review: Betrof een schade aan het montuur. Meteen een nieuw montuur besteld . Montuur opgahaald en beter afgesteld. Als er in alle zaken zo klantvriendelijk zou worden geacteerd zou er veel minder boze klanten zijn. Prima, houden zo!
Medewerker was deskundig en legde goed uit op klantvriendelijke wijze. Ben tevreden over montuur en glazen
Al jaren een vaste klant bij Briljant Optiek
Al jaren een vaste klant bij Briljant Optiek
Vriendelijk geholpen en keurige optiek!
ben erg tevreden
Je wordt geen bril aangesmeerd. Er wordt serieus gekeken, samen met de klant, wat de beste opties zijn. Ervaren opticiens. Goed advies prettig contact. Goede service.
prima en goede service al jaren klant! ga zo door
Ze verteld goed wat ze aan t doen is. Je wordt daarin begeleid. Je voelt je in veilige handen.
Wederom heel prettig en vakkundig geholpen bij de oogmeting en uitzoeken van nieuwe lees/computerbril.
Duidelijk uitleg voor mijn aankoop van daglenzen
Goed, uitgebreid advies meegekregen.
Prettig geholpoen met de oogmeting en het uitzoeken en aanmeten van de bril.
Ze hebben alle aandacht voor je. Ze zorgen ervoor dat je 100% te vrede de winkel verlaat
Ik was hier voor het eerst, kreeg voldoende informatie en dacht met mij mee. Zodra de lenzen binnenkwamen kreeg ik bericht.
Zie boven, prima
Al meerdere malen erg fijn geholpen. Een in garantiezaak rond het montuur is erg goed opgelost. Daarnaast zijn ze ook in staat om mee te denken voor speciale gevallen. Voor de skibril een insert nodig. Het opmeten is hierbij een broodje speciaal. Nu weer als tevreden klant de deur uit met een insert op sterkte voor in de skibril.