Ik liep hier 2 jaar binnen voor zonnebril en ben sindsdien vaste klant. Klantvriendelijk en professioneel met super advies zowel wat betreft optiek als design.
Zonnebril besteld om voor de vakantie mee te nemen. Zou op tijd geleverd worden. Helaas door een foutje in een van de brilglazen duurde het iets langer. Uitendelijk op een vrijdag voor de vakantie nog navraag gedaan in de winkel maar ze waren er nog niet, zeer teleurgesteld. Zaterdag een telefoontje dat de zonnebril klaar ligt, deze was speciaal gehaald vanuit een ander filiaal. Dat noem ik service !!
Duur brilmontuur na 3 jaar kapot: fabrieksgarantie 2 jaar. Niet acceptabel te repareren, geen onderdelen leverbaar. Via 'het circuit' heeft Briljant toch hetzelfde montuur kunnen bemachtigen. In goed overleg de kosten na ieders tevredenheid gedeeld. Erg fijn!
Ik heb nieuwe brillen gekocht en ben daar bij op een zeer vakkundige manier geholpen met de keuze daar van.
Afspraak maken geen probleem. Op tijd aan de beurt. Duidelijke en vriendelijke info tijdens sterkte controle.
Werd vriendelijk en met interesse geholpen
Prima geadviseerd en geholpen, correct afgeleverd.
Kom hier al jaren. Gewoon een top zaak
Bij Briljant optiek werken al jarenlang dezelfde gezichten. Het personeel is erg klantvriendelijk en de servicegraad is echt heel erg hoog. Met een enorme keuze aan monturen en de nieuwste meetapparatuur is dit voor ons de opticien waar wij al vele jaren met grote tevredenheid komen.
Goede zaak vriendelijk personeel
Fijne opticien met ervaren personeel dat echt de tijd neemt om je goed te helpen en te adviseren
Klantvriendelijk
Verrassend
Voorheen een sportbril gekocht en hierbij super goed geholpen, nu lenzen en een bril, andermaal super geholpen en ruim de tijd voor me genomen, Top winkel!
Vriendelijk, deskundig personeel.
Prettige klantvriendelijke behandeling en deskundig advies. Grote keuze in monturen.
Briljant
Goed geholpen, goede service, etc.
Gewoon op de bonnefooi binnengewandeld, omdat een andere opticien een nogal teleurstellende ervaring was. En wát een aangename verassing! Bijzonder vriendelijke mensen en ook nog eens heel kundig. Na een zonnebril uitgezocht te hebben, een afspraak gemaakt om de ogen professioneel op te laten meten. Dat gebeurde uiterst precies. Er werd mij toen ook nog verteld dat bij het gelijktijdig aanschaffen van 2 brillen er een hele mooie korting was. Al met al was het een fijne ervaring en heb ik uit het hele mooie en ruime aanbod 2 mooie brillen uitgezocht.
Door een deskundige persoon met de juiste vakkennis geholpen. Die daarbij ook de juiste bril voor mij uitkoos. Verder in alle opzichten goed afgewerkt: Bril past goed, zit fijn. De varifocale glazen die de juiste rust aan je ogen bieden voor zowel lezen als veraf.
Uiteindelijk wel prima. Mis Ineke, maar daar kan de verkoopster niets aan doen. Vind de rekening wel vreemd. Oogmeting niet gedaan omdat dat niet nodig is, maar staat wel op de rekening en wordt weer weggeschreven bij een aankoop van glazen en nieuw montuur. Ik zou denken dat je dat dan als korting krijgt.
Zeer netjes geholpen en goed advies.
Moeilijk om een bril te kiezen. Maar personeel heeft hier goed mee geholpen