Overstap van opticien is goede kruze
Gewoon geweldig geholpen,denken met je mee..
Uitstraling winkel is uitnodigend.Men wordt snel geholpen door zeer deskundige en vriendelijke medewerkers.
Goede en snelle afhandeling
Klantvriendelijk en goed advies
Goede deskundigheid, goede service en heel vriendelijk personeel.
Vorig jaar een bril gekocht ging van de week stuk. Ze hebben gezocht naar dezelfde bril maar die was er niet meer hebben ze een nieuw model gepakt. Service van de zaak echt top.
Prima service. Fijne hulp bij uitzoeken van montuur en glazen. Ook nog net voor mijn vakantie de bril kunnen leveren. Erg fijn!
Klantvriendelijk en erg behulpzaam
Zeer kwalitatief en vriendelijk personeel.
Wij, mijn man man en ik, rijden graag vanuit Helmond naar Boxmeer voor deze geweldige optiek.
Deskundig advies
Super service en kennis heel vriendelijk personeel
Ben jarenlang klant geweest. Perfecte service, netjes, vriendelijk. Ik ben uiteindelijk weg gegaan vanwege de kosten voor mijn lenzen.
fijne winkel en gekwalificeerd personeel
erg tevreden
wederom goed geholpen, zeer vriendelijk en goede service
Prettige ervaring met Briljant Optiek, zowel vakmanschap als personeel.
Niks om aan te merken
Zeer tevreden over de algehele dienstverlening.
Een mooie wens, wat mij betredt zou het flexibeler zijn met het inplannen van de afspraken mbt lenzencontrole.