Voor mijn glasbril van enige jaren oud wilde ik nieuwe glazen en het liefst mijn montuur behouden. Alhoewel dit niet zonder risico was en waar ook voor werd gewaarschuwd heeft Briljant Optiek( Christiaan) er werkelijk alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Alle complimenten en ik ben helemaal happy met mijn “nieuwe” bril.
Ik vind een bril erg persoonlijk en neem de tijd om meerder winkels van de briljant-groep te bezoeken. Uiteindelijk maak ik de keuze voor mijn nieuwe bril in de zaak waar ik al jaren kom. Alle brillen die ik op zicht mee gekregen heb worden via dat filiaal ook geretourneerd naar de winkel waar ze vandaan gekomen zijn. Ook in de afzonderlijke filialen ben ik met toewijding van het personeel geholpen. Ik ben inmiddels ongeveer 25 jaar vaste klant.
Duidelijke begeleiding, goede sfeer, klantvriendelijk.
Briljant Optiek Gennep is een hoogwaardig specialistisch bedrijf, dat mij al jaren overtuigt door zijn moderne meetapparatuur en de vriendelijkheid van zijn medewerkers b. v. Adriaan Rutten en Cristian Stein.
Super😉
Ik werd goed geholpen. De persoon die mij te woord stond, was vriendelijk, nam de tijd voor mij en kwam met goede voorstellen/oplossingen.
Medewerkers zijn zeer vakkundig en geven goed advies. Ook de persoonlijke benadering spreekt me erg aan en schept een band. Als je binnen komt wordt je vriendelijk begroet en er is altijd iemand die je kan helpen, je hoeft niet lang te wachten om dat er een goede bezetting is.
John heeft ons uitstekend geholpen is zeer klantvriendelijk neemt alle tijd, en geeft heel goed advies. We zijn na de jaren weggeweest te zijn door verhuizing weer teruggekomen en is prima bevallen. Dus a llen lof voor John.
Goede , eerlijke service
Goede oogmeting, goed advies en zeer goede service
Een afspraak is snel gemaakt. Alles gebeurt zeer deskundig. Er wordt altijd de tijd genomen voor een klant. Prettige manier van communicatie.
Ik heb uitstekende ervaring met briljant, zowel in Boxmeer als in Gennep. Zeer klantvriendelijk en altijd een prima service. Anders zou ik allang een andere opticien hebben gekozen, want de mogelijkheden zijn natuurlijk legio. Ik ben nog steeds tevreden en hoop dat ook te blijven
Heel rustig en vakkundig advies.. Ik voel mij er altijd zeer welkom..
Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Altijd bereid om uitgebreide informatie te verstrekken. Steeds vriendelijk, nooit chagrijnig...
Heel goed geholpen. Heel goed advies
Vlotte en accurate begeleiding/behandeling bij acute oogproblemen. Zeer tevreden.
Iedereen wordt vriendelijk ontvangen als men de winkel binnen komt. Er wordt gevraagd of dat je koffie/thee wilt. Rustige plekken om te wachten. Medewerkers nemen ruim de tijd voor je en denken mee.
Vriendelijke, servicegerichte en vakkundige mensen. Voorbeeld voor vele goedkopere zaken.
Leuke winkel en deskundig personeel.
Vriendelijk, meedenkend ik ben tevreden
ze werken prima op tijd, keurig bericht dat mijn bril klaar was, afspraak bij optometrist precies op tijd, lekker kopje koffie tijdens wachten en uitzoeken bril. Op de avond van meten van sterkte en uitzoeken van bril was het geen probleem voor hun dat we pas 21.15 u klaar waren. Geen gehaast om het uitzoeken te versnellen. Ze namen alle tijd. Fijne zaak waar ik al 3 x een (zonne)bril heb gekocht in 7 jaar tijd en ze allemaal erg goed aangemeten waren incl multifocale glazen.
Op welke tijd je ook binnenstapt in de winkel. Het personeel is altijd vriendelijk en heeft alle tijd voor je. Kundig en enthousiast.
Adriaan heeft de oogmeting gedaan en de nieuwe glazen verzorgd. Het heeft al met al vrij kort geduurd, voordat ik het bestaande montuur met de nieuwe glazen er kon ophalen.
Erg fijne opticien. Leuk en vriendelijk personeel. Kijken en denken met je mee mbt de mogelijkheden van een bril en/of lenzen. Hebben alle tijd en geduld voor je.
Meestal is de service en vakkennis van de medewerkers top. Slechts een keer een mindere ervaring. Na een meting bleek uiteindelijk dat de bril qua sterkte niet voldeed. Een week na de nieuwe meting kwam een nieuw glas binnen. Dat bleek het verkeerde glas. Volgens de medewerker, die ik direct geloof, zat de fout bij de fabrikant, die het verkeerde glas had opgestuurd. Gevolg is dat ik nog ongeveer een week moet wachten op de goede bril. Alles wordt wel goed en netjes opgelost. Daarom een goede waardering.