heel goed
er werken vakmensen, zijn goed op de hoogte van wat er "te koop"is. Helpen vriendelijk en deskundig.
Fijn meegedacht.
Goed geholpen en snel, op een prettige manier.
Technisch en zeer goede ervaren medewerker van Briljant optiek
Meeting van de ogen fantastisch echt vakkundig. Maar dan bestel je nieuwe glazen voor bestaand monteur verloopt netjes maar met ophalen word de bril op je neus gepoft zo klaar loopt u maar mee kassa. Smiddags kom ik thuis zie ik dat de bril scheef staat. Dat vind ik dan echt heel jammer want rij 40 min om bij jullie een bril te kopen juist voor de geweldige ervaring en tevredenheid en dan word je vlug en slordig de winkel uit gestuurd met scheve bril en niet een beetje scheef maar heel scheef
Er werd goed contact gemaakt. Ik kreeg uitleg over wat er ging gebeuren, heldere aanwijzingen tijdens het onderzoek en de uitslagen werden met me gedeeld. Vragen werden goed beantwoord.
Prima geholpen en goede service
Personeel neemt de tijd voor je, heel fijn.
zeer tevreden
Correct behandeld
Doorverwijzing van de optometrist leverde een oplossing die met een computerbril perfect afgesloten kon worden.
Gastvrij ontvangen en geholpen
Lang bezig geweest met het kijken of ik toch maatwerk lenzen kon. Mijn ogen zijn vroeger gelaserd. Helaas is het niet gelukt. Maar Bob heeft er alles aangedaan om te kijken of het toch ging. Echt een vakman!
Goed personeel netjes geholpen
Goede service, vakmensen. Goed advies en uitmuntende service
Er wordt goed naar mijn wens geluisterd en gehandeld en door professioneel advies worden de juiste beslissingen gemaakt.
Bij lenzen controle werd geconstateerd dat mijn ogen een afwijking hadden, een vernauwing in verband met afvoer. Via huisarts doorverwezen naar oogarts ziekenhuis. Zelfde conclusie. Door laserbehandeling is dat verholpen. Over een jaar na controle.
ERG klantgericht ,probleem oplossend.Meedenkend .Kundig personeel.Je wordt snel geholpen.
Gelukkig tref ik bij de aankoop van al mijn brillen (gewone bril, zonnebril en nu een werkplekbril) dat ik uiteindelijk geholpen wordt door ervaren personeel die het begrijpt. De aanschaf van een bril is een forse uitgave. Ik vind dat er veel personeel in de winkel aanwezig is die nog al “populair doen en zich idem gedragen” ik vind dat onprettig en niet passend bij de uitstraling van Briljant Optiek. Omdat Ineke mij heeft geholpen ij het ophalen van de briljant de score op sterren uitgekomen. Als dat niet het geval was geweest had mijn beoordeling 2 a 3 sterren geweest.
tevreden echter na elk bezoek enquete erg overdreven.
Er is een goede sfeer en professionele medewerkers die alle tijd voor je nemen en je van goed advies voorzien.
Blij met mijn nieuwe bril.
Zeer servicegerichte medewerkers en erg mooie zaak met ruim assortiment!