Zeer vriendelijk en goede hulp met het uit kiezen van bril. Vakmensen!
De term 'oogzorgcentrum' past goed bij deze zaak, want er is met grote zorg aandacht besteed aan de status van mijn ogen na de netvliesloslatingsoperatie. Uitgebreide diagnose dus met second opinie door een 2de opticien van Briljant. Aansluitend een goede, eerlijke keuze voor de glazen en montuur.
De uitleg van het optometrisch onderzoek was prima, ondanks de tegenvallende utslag
Ik word netjes en goed geholpen
Goede uitleg, tevreden gevoel
Zie boven. Ze hadden meteen tijd om een oogmeting te doen. Snelle, goede service. Zeer klantvriendelijk.
De begeleiding tijdens de oogcontrole van mijn moeder en mijzelf was goed. Prettige open en duidelijke uitleg. Alle tijd was er voor ons. Het uitzoeken van een nieuwe bril voor mijn moeder was goed; weer alle tijd. Tussendoor werd mijn bril schoongemaakt en zelfs medegedeeld dat de glazen niet meer goed waren en ze werden per direct besteld. Nieuw glazen behoorde tot de garantie. Binnen een week konden we terugkomen voor de nieuwe bril en de nieuwe glazen. Weer een prettige bediening. Wat een top service.
altijd vriendelijk en goed geholpen. Goed georganiseerd, zeer mooie winkel.
Vriendelijk en deskundig
Ik ben erg tevreden,goede ervaring
Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam ook als het wat lastig gaat
Goed geholpen, vriendelijk personeel ze hebben alle tijd.
Altijd prima contact , kennis en service.
je wordt vriendelijk en goed geholpen
Super vriendelijk personeel! Iedereen is altijd ontzettend behulpzaam en aardig. Een enkeling mag nog wel leren hoe je klantvriendelijkheid uitstraalt. Verder echt een top zaak
Ik ben goed geholpen. Er werd genoeg tijd genomen om alles te meten. Ben erg tevreden over de service.
Vriendelijk en gekwalificeerd personen
een super winkel
Mijn dochter wilde informatie over lenzen. Eerst een oogmeting en daar na de onderzoeken voor de lenzen aanmeten. Hiervoor namen ze alle tijd. Daarna duidelijke uitleg over de verschillende soorten lenzen en de boor en nadelen ervan.
goed en professioneel geholpen
Prettig en zeer kundig
Bij tussentijdse problemen met de bril vlotte service en oplossing. Ben zeer tevreden
prettig aanmeten en aankopen van een nieuwe bril. Goede vakkennis van personeel.
Zoals ik hiervoor al oordeelde
Ivm herstel na operatie kon ik zelf mijn bril niet afgeven. Aangezien ik de bril ook niet lang kon missen hebben we "snel" service mogen ontvangen.