Vriendelijk personeel, vlug en adequaat handelen, meedenkend in het belang van de klant en altijd een snel antwoord op een vraag.
Zeer vriendelijke medewerkers. Behulpzaam Goed advies.
Helemaal TOP !
Fijn gevoel, deskundig en geen nummer zijn. Klant wordt zeer gastvrij behandeld.
Prima advies met de keuze van de bril. Mijn enigste minpuntje is dat ik een afspraak had om 9.00 's ochtends en toen samen met 2 andere personen, die ook op dat tijdstip een afspraak hadden, voor een gesloten winkeldeur stond. De kerkklok had al ruim negen uur geslagen voordat de deur openging. Bij alle klantvriendelijkheid die ik ondervonden heb vond ik dit minder.
Goed Klein min puntje... jammer dat het assortiment van Theo op dit moment niet zo uitgebreid is.
Goede voorlichting vriendelijk kennis
omdat dit voor mij de eerste bril is vond ik het zelf erg lastig. ik heb hierin van jullie goed advies gehad en de tijd gekregen om hier rustig over na te denken.
Goed geholpen, goed advies, geduldig, zeer tevreden met de bril!
Bij binnenkomst werd er door geen enkele briljant medewerker oogcontact gemaakt waardoor ik zelf naar een medewerker moest lopen. De mensen die voor mij waren werden aan een tafeltje gezet en vervolgens wordt er niet naar me omgekeken. Dit vond ik echt zeer slecht. Er zaten twee medewerkers aan een tafel met klanten, die kunnen best aangeven dat er zo iemand bij me komt of men dient een melding te maken bij binnenkomst dat je door kan lopen naar achteren en plaats kan nemen op de bank. Dit is voor mij een reden om Briljant niet aan te bevelen.
Zie boven
Altijd uitstekend advies en goede brillen.
Na een afspraak ben ik opnieuw geweldig geholpen. Men heeft alle tijd voor mij genomen. Optimale bediening.
perfect
Goede service, vakkundig, goede keuze en prijs/kwaliteitverhouding
zie boven.
Dat ze mij goed geholpen hebben .
Lenscontrole en oogonderzoek gehad. Onderzocht door lieftallige, vriendelijke en vakkundige medewerkster. Wist vragen duidelijk en vakinhoudelijk te beantwoorden.
Huidige bril gebroken. Nieuwe uit de uitverkoop uitgezocht op advies van Ineke. Glazen erin slijpen heeft maar 2 uurtjes geduurd dus snel en zeer vakkundig geholpen
Klant vriendelijk goede uitleg zeer te vrede .
Al vijf en veertig jaar kopen wij met ons gezin bij Briljant. Dus zijn wij zeer tevreden.
Goede meting, voorlichting en service.
Accuraat verlopen