Kennis van zaken. Geven aan waarom een bepaalde bril niet bij je gezicht past.
Zeer professioneel en klantvriendelijk
Spoedige reparatie waar kundig mee om is gegaan. Dochter van 3 jaar bril kapot en kun je niet lang missen. Dat werd duidelijk goed opgepakt
Ze staan altijd voor je klaar. Geven goed advies.
Alles gaat naar wens zo
Goed advies en tijd voor de afspraak
ben met lenzen bezig nu aan me vierde setje proef lenzen zie nu slechter als met me oude lenzen ben er eig wel teleurgesteld in, hoop dat me vijfde setje goed word, anders zit ik te denken aan geld terug en bye
Onze ervaring met Briljant Optiek is prima. We komen hier al jaren voor onze brillen. Je wordt altijd goed geholpen, en krijgt eerlijk advies. Onze dochter wilde graag lenzen proberen. Er was veel tijd om uit te leggen hoe ze de lenzen moest inzetten. Hier zijn we meerdere keren voor geweest en elke keer werd ze goed geholpen.
Geweldige service
Er is met grote zorg naar mijn ogen gekeken en daar is adequaat op gehandeld. Met mij nieuwe bril zie ik alles weer helder en daar ben ik heel blij mee.
Prima geholpen en zeer snel van nieuwe bril voorzien.
Mijn mooie Lindberg bril was helaas stuk, na de garantieperiode toch een nieuw montuur gekregen👍😊
Wanneer je ook komt, je wordt vrij snel geholpen en vriendelijk
Oogonderzoek wordt met zorg gedaan en ik heb veel vertrouwen in de oogcontrole door Pius. Bij het uitzoeken van een nieuw montuur hecht ik veel waarde aan het advies van Pius.
uitstekend
Professioneel en klantvriendelijk.
Deskundig personeel dat ruim de tijd neemt voor een juiste diagnose van het zicht-probleem. Ze beschikken over degelijke apparaten. Proberen geen monturen aan te smeren die je niet nodig hebt, maar maken geschikte glazen in mijn al behoorlijk oude glasbril. Bij aflevering werd mij gewezen op een minuscuul foutje dat ontstaan was bij de leverancier. Daarvoor wilden ze een nieuw glas voor laten komen (niet op mijn kosten). Ik heb er vriendelijk voor bedankt, het was nauwelijks waarneembaar.
Compleet bedrijf
Het is fijner als je meerdere keren terug moet komen, telkens door een en dezelfde persoon geholpen zou worden.
Mijn bril was stuk en er was meteen eeen goede oplossing ,hij kon niet meteen gemaakt worden net voor de kerst .(supper👍
Goed geholpen ivm het juiste montuur En ook de meting vd ogen vakkundig gedaan
Deskundig, vriendelijk.
De meting was goed, de opticien was vriendelijk en geduldig. Levering was snel.
in een mooie ambiance, waar de professionele aanpak van de medewerkers erg hoog is, waar men nog de tijd neemt voor de klant, een geweldig bedrijf. Top, blijf zo doorgaan.