Ik kom er al bijna 39 jaar. Altijd goede service. Goede kwaliteit. Altijd goede uitleg.
Goede informatie, top service
Deze keer alleen voor glazen, in een tweedehands montuur. Goed geholpen, vlot geregeld en netjes afgeleverd. Verschillen tussen materialen/opties worden goed en compleet uitgelegd.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met briljant optiek. het personeel is vakbekwaam en altijd vriendelijk en neemt de tijd voor de klanten,wat ik heel.belangrijk vind.het is tenslotte geen pakje boter wat je koopt.en ook als er dingen niet goed zijn komen ze altijd met een oplossing dus een tien met een griffel👌
Meting keurig, aardige mensen en goed geïnformeerd qua kosten en vergoeding met betrekking tot verzekering.
Snelle en goede service! Helemaal tevreden behandeld.
Je wordt warm onthaald en krijgt een zeer deskundig advies.
Mijn fysieke conditie maakte dat de uitkomst van zowel de eerste, als de 2e oogmeting, aanleiding gaven tot een finale 3e meting, alvorens glazen besteld werden. Enkel op het punt waarop zij als professionals het gevoel hadden dat de waarden goed uitgemiddeld waren, werd een knoop doorgehakt. Die tijdsinvestering loont zich in een bril waarvan je vergeet dat je een bril ophebt...
perfect
Professioneel en vriendelijk personeel. Op een eerlijke manier wordt bekeken wat het beste bij je past.
Prima.
Ze luisteren heel goed naar je problemen, en kijken ook echt, hoe dat probleem opgelost kan worden. Ze nemen echt tijd voor je, en jullie zijn nog beter als het zkh. Dat zegt toch genoeg, met een goede service!
Ik werd goed en vakkundig geholpen. Hoewel het druk was in de zaak, heb ik niet het gevoel gehad dat ik me moest haasten
zie boven
Nette mooie zaak. Ik ben er zeer goed geholpen uitleg was prima dit is voor mij veel waard, Hopelijk heb ik veel plezier met mijn aankoop, Mijn vriendin heb ik jullie ook aangeraden Prijsklasse is in alle klasse.(ieder naar zijn eigen portemonnee) Bedankt.
Prettige omgang professionele hulp
tevreden in alle opzichten
Een goede persoonlijke service. Zelf bij schade in het weekend zijn ze bereid om je te helpen wanneer de winkel gesloten is.
Klantvriendelijk, deskundige mensen ik kom hier graag terug.
Vakkundige mensen en goede service
Deskundig advies, uitgebreide service, prima produkten en vooral plezierige en fijne gesprekspartners
Kundig Kennen hun klanten Goed advies Gezellig Top
Ze zijn altijd bereid je te helpen, op een vriendelijke manier, ook al is het erg druk. Veel keuze, en hebben ze het in een ander filiaal dan wordt het ook voorgesteld en voor te proberen naar de lokatie gehaald. Ze zijn oprecht en duidelijk, ook al pas je ze alleen maar. Alles is mogelijk.