Ben tevreden persoonlijk en vriendelijk.
Zeer deskundig, vriendelijk personeel. Duidelijk in uitleg. Afspraken worden goed nagekomen.
Deskundige en persoonlijke hulp bij de oogmeting, de juiste keuze van het konteur én bij het bepalen van de juiste glazen.
goed advies, tijd voor de klant, vriendelijk
vriendelijk personeel, snel geholpen met geavanceerde apparatuur ( robot )
Netjes geholpen goede advies
Al jaren mijn diabetescontrole in goede handen.
Nooit een negatieve ervaring gehad.
Ogentechnisch ben ik een groot probleem. Toch worden mij zeer kwalitatieve producten [brillen en contactlenzen] verkocht na een adequaat ogentechnisch onderzoek door gediplomeerde deskundigen. Zeer tevreden met Briljant Optiek. Ik heb ook wel eens een bril gekocht bij een ander opticien, waarbij dan de 2e bril gratis is. Die brillen liggen nu stof te vergaren. Zitten niet prettig en zijn hoofdpijn veroorzakend. Kwaliteit heeft wel een prijs, maar daar heb je lang plezier van.
Mooie zaak en vakkundige behandeling, zowel met de aanschaf van een nieuwe bril alsook het onderzoek wat nodig is voor de aanschaf. (oogmeting). Vriendelijk personeel.
Klant vriendelijk
Ze nemen de tijd om alles goed te meten. Bij het uitzoeken van een bril e.d. wordt je prima geholpen en nemen ze ook de tijd voor. Prima informatie over alles
Fijn ontvangst en goede kwaliteit om andere aan te bevelen
perfekte ervaring om hier bediend te worden. vakkundig, zowel personeel als de apparatuur. Koffie is altijd goed.
Ben al jarenlang klant bij Briljant en ben zeer te spreken over de dienstverlening, klantgerichtheid en professionaliteit. Heb merendeels positieve ervaringen. Slecht één klacht, maar is wel bron van ergernis, en dat is de slechte telefonische bereikbaarheid van de winkel in Gennep. Het is meermaals voorgekomen dat ik 3 a 4 keer op 1 dag heb gebeld voordat ik daadwerkelijk iemand te spreken kreeg.
Ben al jaren tevreden klant. Kan altijd even binnenlopen om bril te laten bijstellen. Goede kwaliteit glazen en monturen.
Goede service en vakbekwame mensen
Een ervaren opticien. Goede begeleiding voor een passende bril.
Super!! Zoals altijd.
Er werd met veel geduld uitleg gegeven over lenzen aan mijn dochter
Professioneel en klantvriendelijk geholpen.
Goede ervaring.
deskundig, communicatief uitstekend, goede uitleg en juiste antwoorden op gestelde vragen.
Behulpzaam Attent Vriendelijk