Goed geholpen
De (veiligheids)bril was niet goed geslepen. Een stukje leesgedeelte viel zelfs aan de onderkant buiten het glas. Meer dan 5 mm verschil met het andere glas. Lijk ik op Quasimodo??? Beide winkelbediendes zagen het probleem niet, en wilden eigenlijk niets doen, het was immers zo gemeten... Ik moest eerst boos worden en de originele bril er langs houden, voordat ze tot actie overgingen. Bij het ophalen van de gecorrigeerde bril, werd me succes gewenst met de bril ZOALS U HEM WILT, MENEER. Te eigenwijs en koppig om een fout toe te geven. Ik keer niet meer terug naar Briljant Boxmeer.
Zeer vriendelijk personeel en goede uitleg
Geen opdringerigheid gewoon een helder en duidelijk advies, eerlijk en oprecht. Bij Prijs pakkers lever je altijd wel ergens op in.
Er is goed geluisterd naar wat mijn wensen als klant waren. Vakkundig en doelgericht.
Kom hier al zins het bestaan van Briljant Optiek!
Een goed advies, bijvoorbeeld, als de strekte van mijn ogen is veranderd. Wel, of geen nieuwe glazen? En een nieuw montuur, wel of niet. Er wordt duidelijk aan gegeven, wat de mogelijkheden zijn.
Zeer deskundig advies, m.b.t. lenscontrole (ook voor mijn zoon van 12) en aanschaf nieuwe bril
Klantvriendelijk
Helemaal volgens verwachting
Goed en adequaat geholpen
Zeer te vreden
Ontspannen sfeer, behulpzaam en voorzover ik het kan beoordelen professioneel.
Er was iets mis met de zonnebril die ik vorig jaar gekocht had. Na twee reparaties werd mij een andere nieuwe zonnebril aangeboden die er binnen een dag was. Super
Goede adviezen en persoonlijke benadering. Zeer prettige ervaring door Guus van Briljant Optiek in Boxmeer. Dank je wel.
Klantvriendelijk zo ook goede omgang kinder3n.
Perfecte service en zeer vriendelijk, prijs kwaliteit verhouding is goed
Goed geholpen, ervaren personeel en goede sfeer.
groetjes
Geen 5 sterren omdat ik om een brilkoordje vroeg en daar toch 4,50 euro voor moest betalen .
Ik kwam mijn bestelde lenzen ophalen. Moest naar de nota vragen. Daarna moest ik vragen de nota te ondertekenen met 'voldaan'. Ik had het idee dat de verkoper 'er niet helemaal bij was'.
Mooie zaak met vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Ze weten waar ze over praten en leggen je alles duidelijk uit. Zeker een aanrader. Misschien wel iets duurder maar daar krijg je ook echt service voor terug.
Vriendelijk personeel, prachtige winkel, zeer ruime keuze
Correct en goed.