Na eerste meting zich problemen na tweede meting perfect op gelost
Iedereen is altijd even vriendelijk. Valt gewoon op. Service is to0 en kwaliteit eveneens. Zelfs mijn bril die niet op tijd klaar was, werd thuis afgeleverd. Met dezelfde smile en vriendelijkheid. Top bedrijf! Kom er al jaren!!
Goed en vakkundig geholpen. Hebben alle tijd om je te helpen en adviseren.
Uitgebreide oogmeting en goed advies bij kiezen montuur
Grondige oogcheck Ruim de tijd genomen Goed meegedacht met klant Vriendelijk
Vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen. Ik had een tijd geleden in januari een zonnebril op sterkte gekocht en die zat niet zo lekker. Er werd meteen naar gekeken en opgelost. Ze deden nergens moeilijk over.
Heel erg prettig en ik voel me altijd erg welkom.
Ik kom al jaren bij Briljant Optiek en ik word altijd heel hartelijk en persoonlijk ontvangen. Geen moeite is te veel en ze denken graag met je mee. Hoewel ik niet meer in de omgeving woon, kom ik toch voor ze terug vanwege de goede service!
Behandeling netjes en correct
Altijd fijn om een nieuwe bril of zonnebril aan te schaffen in Boxmeer bij Brilliant Optiek. Je wordt er Deskundig en vriendelijk geholpen
Fijn geholpen door het personeel
Al enige jaren koop ik mijn brillen bij Briljant Optiek. Daarbij tonen zij vakmanschap bij het meten van de ogen met de nieuwste apparatuur en zijn erg behulpzaam bij het kiezen en vinden van het gewenste montuur.
Bij Briljant Optiek wordt je altijd met open armen ontvangen en geholpen. Al het personeel is vriendelijk en helpen precies mee met wat je nodig hebt. Van begin tot eind.
Deskundig en zeer vriendelijk personeel
Wel veel verschillende mensen die me hielpen. Ik vond het niet persé vervelend. Ook fijn dat jullie in deze tijd zo zorgvuldig met alles omgaan. Chapeau.
Mijn ervaringen met Briljant Optiek zijn heel goed. Ik denk er nog niet over om ergens anders heen te gaan.
Al enige jaren woon ik op een uur rijden van Briljant Optiek, met diverse opticiens op loopafstand. Toch blijf ik bij Briljant Optiek. Dit heeft meerdere redenen. Ze zijn goed in hun werk, denken mee met mogelijkheden, sturen lenzen op wanneer ik niet in de mogelijkheid ben om langs te komen, laten me terugkomen als ik last heb van oog/ lensproblemen zonder extra kosten, krijg een proefsetje wanneer het lijkt of de lenzen niet meer goed zitten, etc. Daarnaast voel ik me als klant echt gezien en gehoord. Naast het de lensmeting is er ook ruimte voor een persoonlijk praatje.
goede en vlotte service
Eind maart begin april hier een nieuwe bril gekocht. Van circa € 1.000 Advisering en Service waren top. Op advies van verkoopster ook sterkte van zonnenbril aan laten passen. Kosten € 270 Echter op het moment dat ik mijn zonnenbril weer ga ophalen, vraag ook aan de verkoopster of mijn normale "nieuwe" bril wil bijstellen omdat hij van mijn neus glijdt. Ze geeft dat ze dat wil doen maar dat vaker voorkomt bij zo'n kunstsof montuurtje !! Sorry..... ik heb er € 1.000 voor betaald. Niet zo'n klantvriendelijke opmerking lijkt me...
Als meer dan 35 jaar super tevreden!
Vertrouwenwekkend, deskundig personeel. Professionele aanpak!
In een woord geweldig, alles klopt.
Goede service en vakbekwaam en vriendelijk personeel