ik heb goed advies gekregen en ben zeer goed geholpen en de service is uitmuntend
Goed geregeld voor redelijke prijs
Veel plezier met mijn schermbril. Goed advies en duidelijke uitleg
Goede Service Klant vriendelijk Uitstekend bedrijf
Klantvriendelijk Deskundig Goede service Vriendelijke en meedenkende medewerkers Geweldige optiek !
netjes correct geholpen
Vanaf binnenkomst fijne ervaring. Goed voorgelicht, uitgebreid onderzoek. Kortom top !
De ontvangst, de service de vriendelijkheid, zoals hierboven omschreven briljant
Zeer klantvriendelijk, goed geholpen, ruime keus.
Ik voel me altijd welkom !
zie boven
Na eerste oogmeting niet tevreden over het zicht door multifocale glazen in de zonnebril. Een aantal malen terug gegaan naar de winkel en geprobeerd wat aan de stand van de bril te veranderen maar nog niet helemaal tevreden. Na tweede oogmeting nieuwe glazen gekregen en nu wel 100% tevreden.
Geweldige mensen daar .
Je wordt vriendelijk ontvangen Het voelt vertrouwd en gemakkelijk
Prettig en goed geholpen. Fijn dat je achterom kunt parkeren als de klant niet goed ter been is.
Ben al jaren klant en denk er niet over om baar een ander te gaan...
Goede service.denken met je mee met oplossingen
Goede service.denken met je mee met oplossingen
Na schade aan de glazen van mijn bril, heeft Briljant optiek de schade volledig vergoed.
Klantvriendelijk Attent Voor een kleinigheidje binnenlopen en toch direct geholpen worden. Ruime keuze Prima oogmetingen
prima uitleg en goede begeleiding leuke mensen
Naar de oogmeting en een nieuwe bril was deze er ook snel
Klanten worden vriendelijk en professioneel geholpen. Fijne sfeer als je binnen stapt. Zeer kundig personeel.
optimaal en duidelijk advies gekregen
zeer goed, geen te lange wachttijden, personeel is vriendelijk.