Ik had dit nog nooit eerder gedaan maar het is de moeite waard om zo een inzicht te krijgen hoe je ogen er voor staan.
Gewoon, tevreden klanten. Mijn hele gezin is klant bij Briljant. Zegt genoeg! :-)
Geen lange wachttijden bij een afspraak, kundig personeel, vriendelijk Kom hier al > 30 jaar voor mijn lenzen
Top behandeld. Snel, goede voorlichting, goede inschaffing wat montuur betreft. Goede afhandeling. Dus niets te klagen.
Goede oogmeting gedaan, uiteindelijk mooie bril gevonden, service voor juiste glazen keuze goed, alleen bij de korting van de zorgverzekering, was niets bekend en moest ik het zelf opzoeken en had de klantvriendelijkheid door een ander persoon, die erbij was gehaald, beter gekund. De service bij het ophalen van de bril was ook zeer fijn.
Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en erg vriendelijk.
Heel goed
Er wordt meegedacht met je mbt het kiezen voor contactlenzen of bril. Dat vond ik fijn. Aardige vriendelijke mensen.
Service is uitstekend
Heel ontspannen en duidelijk
Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen.
We zijn zeer tevreden en Inge heeft ons keurig geholpen bij het kiezen van het monteur en de glazen, ook bij het ophalen heeft ze de bril netjes afgesteld en nog uitgelegd hoe de bril en glazen schoon te maken.
Altijd goede service.
Nieuwe glazen op sterket voor mijn zonnebril gekocht. Binnen een week klaar en montuur weer gecorrigeerd. Prettige en vakkundige medewerkster
ZOALS ALTIJD: UITSTEKEND
Op een prettige en professionele manier geholpen. Zinvol advies en goede service
Je wordt er netjes geholpen, en hebben tijd voor je.
Goede ervaring, vriendelijk personeel.
Een professionele en klantvriendelijke zaak met ervaren personeel. Een mooie trendy zaak!
Ze nemen echt de tijd voor iedereen.Wij vonden het heel fijn dat mijn man ,die Parkinsonisme een zeer vakkundig advies kreeg.Chapeau.
Voor mijn oog opmeten en nieuwe bril uitzoeken werd alle tijd genomen.
Goede kennis mbt lenzen. Vakkundig geholpen, waarbij voldoende tijd is vrijgemaakt voor alle metingen en passingen.
zeer positief
Word altijd zeer correct geholpen en geadviseerd.
Prima!