De afhandelingen zijn erg goed. Ook de informatie en uitleg is uitstekend
Maar ik vind het vervelend dat ik door ongeveer 6 verschillende medewerkers ben geholpen.
Zeer vriendelijk, kundig en goed geholpen door Bob. Hij weet waar hij over praat, heeft kennis en durft eerlijk te zijn. Fijn is ook dat hij alle tijd neemt dat maakt de uiteindelijke keuze beter.
Behalve een professionele organisatie ook een klantvriendelijke en belangrijk persoonlijke behandeling.
Top!!
Er wordt veel aandacht aan je besteed . Kwaliteit.....daar betaalt u voor.
Keigoed en aan iedereen aan te bevelen.
Geweldige service. Uitstekend geholpen.
zeer prettige medewerkers die echt de tijd voor je nemen mooie winkel ook met ruim assortiment brillen
uitstekend!
na bijna een halfjaar een multifocale bril goede service achteraf. klachten bij het lezen, nieuwe oogmeting, advies oogdruppels.
Fijne mensen en vriendelijk
De optometriste had de tijd en behandelde met kennis. Goede uitleg over het feit wat er aan de hand was met de ogen. Vervolgens door een enthousiaste collega een montuur uit kunnen kiezen. Ook hoefde ik niet zo lang te wachten voordat ik de bril op kon halen.
Goed geholpen
Goed geholpen
heel goed
Ik werd in Gennep correct en netjes te woord gestaan zonder "poespas" en in een gemoedelijke sfeer.. Er werd geluisterd en duidelijke uitleg gegeven over (on-)mogelijkheden van wensen. Wat mij aanstond was dat men niet het doel had - om maar- een bril te kunnen verkopen, maar een in overleg met de klant, goed product die ook bij de klant en zijn wensen past. Voor mij zelf vond ik het heel goed dat men ook oog had voor bijkomende zaken die van belang kunnen zijn voor de aanschaf van een bril op juiste sterkte. . Met name doel ik hier op het aanbod en advies van een optometrisch onderzoek vanwege mijn rood geïrriteerde ogen. Dat onderzoek heb ik uiteraard in Boxmeer laten doen. Gelukkig geen bijzonderheden. Kort samengevat: Men ging voor professionaliteit en kwaliteit en niet voor kwantiteit.
Dat ze zien dat er wat aan de hand is met je traanbuisjes, en er meteen werk van maken met een onderzoek. Super