Altijd attent, aandacht en kwaliteit van werken.
Zeer deskundig en professioneel, vriendelijk maar ook gezellig.
Vriendelijk personeel, goede service
In drie afspraken een nieuwe bril: oogmeting, bril uitzoeken en bril ophalen. Goede informatie en communicatie, prettige service, fijne medewerkers.
Zeer kundig geïnformeerd
Goede dienst verlening
Prettig en goed geholpen voldoende tijd.
Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van een bril.
goed en professioneel
Er werd tijd genomen om de metingen goed door te nemen: tenslotte is het een dure aankoop voor jaren. Ook bij de keus van het montuur voldoende tijd en goed advies.
voor de eerste keer bij u in de zaak geweest. ben netjes geholpen. dank je wel
Vriendelijk personeel, goede service en kwalitieit
Oogcontrole ivm achteruitgang zicht
Wij komen al jaren bij Briljant Optiek en worden altijd keurig geholpen en geadviseerd.
De service is allom goed.
Er wordt goed aandacht besteed aan alles, vriendelijk en geduldig personeel.
alles super ontvangst , bediening , advies , en de afhandeling .
Altijd super goede service en geweldig personeel ze nemen de tijd voor je.
Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen. De juiste persoon wordt er meteen bijgehaald indien nodig. Er wordt goed geluisterd naar de vraag van de klant. Er wordt de tijd genomen voor de klant tijdens de lenzencontrole. De communicatie verloopt vlot.
Bij de halfjaarlijkse lenzen controle heb ik aangegeven dat ik mijn linker lens kwijt ben en het gevoel heb dat deze nog in mijn oog zit. Volgens de contactlens specialist kan dat niet, het was al vijf dagen geleden, dit had tot grote klachten moeten leiden. Vervolgens zijn mijn ogen gecontroleerd en goed bevonden. Ik voelde toch constant dat er iets niet goed zat in mijn linker oog. Tot mijn verbazing kreeg ik vanmorgen bij het inzetten van de linker lens problemen, na deze uit het oog gehaald te hebben had ik twee lenzen in mijn hand. De oude lens heeft tien dagen ergens op mijn oog gezeten, het verbaast mij dat dit met de controle niet gezien is. Zeker omdat ik het aangegeven heb.
Goed geholpen. Niet opdringerig. Gelachen. En een bril gekozen die bij me past.
Vriendelijk personeel, goede service.. enz.. echt een aanrader. Uit mijn ervaring is..... Bij aankoop van een nieuwe product, ongeacht er feestdagen tussen zitten, zij proberen het dat U zo snel mogelijk in het bezit komt van U aangekochte product.
Kan het erg waarderen, dat een medewerker, bij enige twijfel, een collega gaat raadplegen. Ook dat ze allemaal de tijd voor je nemen en goede adviezen geven.
Goed en vriendelijk geholpen met keuze van mijn bril! Super snelle service, binnen 5 dagen had ik mijn bril al voor de kerst.