Altijd prettig geholpen
Mooie winkel en vriendelijk personeel.
Kwaliteit en service heeft zijn hoogste prioriteit.
Ik word altijd precies op mijn vraagstelling geholpen. Heel secuur en heel vriendelijk.
Prettig en correct geholpen.
De medewerkers zijn super aardig, maar ook technisch heel goed. Ik ga er altijd graag naar toe en ga er ook altijd heel tevreden weer naar buiten.
Door het zeer ervaren en vakkundig personeel kwam ik snel tot de beslissing welke bril het zo worden. De oogmeting werd echt tijd voor genomen geen ruimte voor twijfels. De bril was snel klaar daarna.
Er werd zeer vakkundig de sterkte bepaald van de benodigde lenzen. Kreeg een perfekte begeleiding bij de montuur keuze. En ... m'n oude bril werd gratis gerepareerd. De nieuwe bril was snel gereed en werd keurig op maat gemaakt. en daarbij ook nog een lekker bakkie koffie!
Altijd vriendelijk,ook in deze voor hen, moeilijke tijden. Maar vooral de professionaliteit,vakkundigheid,advies en rust bij de controle, maar ook bij het aanmeten en uitzoeken van nieuwe bril. Dank en tot ziens!
Een uitgebreide en zeer persoonlijke advisering, een enorm ruim assortiment aan brillen, en de service en afhandeling is perfect.
Deskundig en klantvriendelijk Geholpen door Pius
Klantvriendelijk, meedenkend. Ik word er fijn geholpen en kom er graag.
Geweldige service. Gastvrijheid staat in het DNA van alle medewerkers gegrift. Inmiddels twee brillen gekocht. De laatste bril was binnen 4 werkdagen al klaar!
De Boxmeerse vestiging van Briljant Optiek is goed en gezellig. Je stapt er zo binnen, voor een vraag of om rond te kijken. Door corona dit keer met een afspraak. Werknemers nemen de tijd voor je en lichten je goed voor. Die laagdrempeligheid maakt het fijn shoppen.
Ik kom al jaren bij briljant en dat zegt al genoeg toch!
Meer dan veertig jaren klant.......dat wil dus wel wat zeggen.
Heel goede service. Kwalitatief goed opgeleid personeel. Klantvriendelijk. Snelle service. Een gele mooie winkel met een uitgebreid assortiment.
hele goede service
Ik word altijd hartelijk ontvangen, En geweldig geholpen!
Goede eerste indruk
optimaal
Al heel lang klant , en dat is vanwege het hele plaatje, vriendelijk, kundig personeel Grote hygiëne. Prima in communicatie, digitaal en telefonisch.