ik ben al lang klant bij Briljant Cuijk. Het belangrijkste voor mij is dat ik zeer secuur gemeten wordt zodat ik optimaal plezier heb van een bril. Dat geldt voor Briljant en dan de persoon van Pius die echt expert is in oogmetingen. Verder ervaar ik alle medewerkers ook al meedenkend en klantgericht
Zeer ervaren personeel. Vriendelijk en geduldig.
De medewerkers die mij geholpen hebben zijn zeer ruimdenkend, professioneel, klanten -en servicegericht. Om deze reden zal ik terug blijven terugkomen.
Goeie service , nemen goed de tijd, lekkere koffie , goede aandacht voor het meten. Goed naar mijn wensen luisteren.
Al jaren een tevreden klant. Ook nu weer super goed geholpen. Dit maal met de overstap van bril naar lenzen. Deskundig advies, alle tijd voor de vragen die ik had etc. Uit check van de ogen of en welke soort lenzen geschikt zouden zijn kwam ook advies om even naar de optometrist te gaan. Ook zeer tevreden over haar deskundigheid. Duidelijke uitleg, alle tijd en prima geholpen.
Uiterst zorgvuldig en kundig geholpen,
Perfect geholpen, nemen echt de tijd.
Fijn dat er goed gekeken wordt en de tijd voor je genomen wordt. Moderne zaak met moderne apparatuur.
zeer goed
Goede kwaliteit en service, personeel ook zeer vriendelijk.
Bovenstaande zegt genoeg, denk ik .....
Goed advies bij aankoop bril, zowel glazen als montuur. Uitgebreide keuze in monturen
Goede service. Vriendelijk personeel
De begeleiding bij de keuze voor een nieuwe bril is, zoals je hoopt dat deze is. De geplande afspraak vindt plaats op het afgesproken moment. Ik heb op geen enkel moment de indruk gekregen dat er gepusht wordt en dat er sprake is van haast.
Gespecialiseerde onderzoeken worden uitgevoerd door professionele opticiens!
goede hulp met het uitkiezen van een bril en de oogmeting!
Goede communicatie, goede service, kundige mensen
Zeer vriendelijk ontvangen, vervolgens een zeer deskundige oogmeting en een professioneel advies. Geduld, aandacht en liefde voor het vak. Daarom blijven we, ook na onze verhuizing naar een andere regio, trouw aan Briljant Boxmeer.
Vriendelijk, goed geholpen.
Vriendelijk personeel die meedenken met de persoonlijke situatie. Niet zomaar iets willen verkopen maar er goed over nadenken en desnoods dubbele controle.
Prettig en uitstekend
Goede uitstraling van winkel en personeel. Vriendelijke behandeling en netjes. Korte wachttijden en goede afspraken.
Wij zijn voortreffelijk geholpen keer op keer en zullen daarom ook steeds bij jullie terug komen om brillen aan te schaffen.