Ik had een computerbril besteld. Bleek na 3 maanden dat er de verkeerde glazen in zaten. Deze zijn kosteloos vervangen. Alleen had als service wel bijvoorbeeld een gratis anti -condensdoekje verwacht. Moest tenslotte ook extra op en neer komen. Dat is wel jammer. Was niet mijn fout.
Prima. Goede service.
Net zoals altijd vakbekwaam personeel. Deskundig en ruim voldoende ruimte voor eigen inbreng/wensen.
Ik bestel al jaren mijn half jaars lenzen bij Briljant en wordt altijd goed en snel geholpen!
Ondanks dat ik in September 2010 een complete nieuwe bril bij hun gekocht was mijn zicht niet zoals het behoorde na een hermeting besloten toch nieuwe glazen te nemen zijn zij in overleg mij tegemoet gekomen in de prijs. Dit vind ik super van briljant optiek.
Mijn ervaring nav een netvlies foto
Ik werd uitstekend geholpen. Men nam de tijd en heeft kennis van technische dingen maar ook van wat ik graag wilde. Niet opdringerig maar meekijken. Super...
Net als iedere keer bij Briljant Optiek Boxmeer ben ik ontzettend goed geholpen. Zowel op menselijk als op professioneel vlak ben ik met veel geduld, professionaliteit en goede adviezen begeleid tijdens mijn oogmeting, lenzencontrole en het kiezen van mijn nieuwe bril. Echt een aanrader!
Een bril kopen bij Briljant Optiek is een beleving. Heel mooie winkel, smaakvol ingericht. Personeel is super ardig en absoluut vakbekwaam.
Na uitgebreide onderzoeken kreeg ik goede adviezen en uitleg. De meerdere opties werden mij voorgelegd. Dit was totaal niet zo bij mijn vorige opticien.
Goede service met vriendelijk personeel, ook onderling is de stemming goed en dat merk je aan alles.
Vriendelijk, snel, de tijd nemen, etc. Gewoon een fijne en vertrouwde locatie.
Goed personeel en goede voorlichting
Goed geluisterd naar mijn wensen t.a.v de eisen van een zonnebril. Ik mocht rustig passen en zelfs een aantal brillen tegelijk buiten testen. Dat is top want daar schijnt immers de zon.
zeer goed
Goed en snel geholpen.
Positieve ervaring, genoeg keuze, goede uitleg.
Ik werd goed geholpen.
Goede geholpen door Eliine , en hele goede service
Vriendelijk professioneel prettig
Correct geholpen
Ervaren en deskundig geholpen en geïnformeerd
Ze hebben alle tijd voor je en je wordt netjes geholpen!!!
Op vragen over je bril en zicht krijg je duidelijke uitleg. Het aanmeten van een bril wordt met uiterste zorg gedaan. Niets is te veel om een extra controle te doen.