Klantvriendelijk, servicegericht
Je word altijd vriendelijk geholpen en je kunt altijd terecht
Ik heb in afgelopen weken misschien wel 8 oogmetingen gehad, ik vondt het een beetje overdreven. Verder was de service goed en heeft het niet lang geduurd voordat ik mijn bril op kon halen.
Goed geholpen, genoeg tijd, voldoende info
Sinds 1994 kopen mijn man en ik brillen (theo) bij de Briljant optiek in Boxmeer.
IK WORD ALTIJD ZEER GOED GEHOLPEN
Na de oogmeting gelijk met Renee aan tafel gegaan om een montuur uit te zoeken. Nadat Renee een aantal monturen uit had gezocht die bij mij wensen paste deze mee naar huis mogen nemen. Twee dagen later de keuze gemaakt en terug gegaan voor het inmeten van de glazen. Later hierover gebeld dat dit helaas niet goed gegaan was maar dit met een nieuwe korte afspraak meteen opgelost. De glazen zouden met spoed besteld worden. En ja hoor, na amper 4 werkdagen was de bril al klaar om opgehaald te worden. Gebeld en toevallig in de buurt en ik mocht gelijk nog even langskomen. Super service, ga zo door!
bij binnenkomst van een winkel met de juiste sfeer, wordt je snel te woord gestaan. er wordt altijd een vriendelijke en correcte ( en zover ik kan nagaan ook professionele ) service verleend
Door de kundigheid van de medewerkers heb ik weer een mooie bril. Komgraag in de winkel. Goede gezellige service.
Bij deze zaak wordt je van A tot Z begeleid, geweldige keuze monturen, vriendelijk personeel Mijn eerste ervaring bij Briljant, niets op aan te merken
Klant vriendelijk en behulpzaam goed advies niet opdringerig
Prima service en goed opgeleide medewerkers.Prettige omgeving .Goede adviezen
Nemen klanten serieus. Zoeken hoe dan ook naar een oplossing!
Ik ben tevreden over hoe het gelopen is
alles wordt haarfijn uitgelegd
Vriendelijk, correct en professioneel
Kom er al enkele jaren met veel plezier. Alles helemaal naar wens. Kan niets negatiefs bedenken.
Veel tijd genomen naar het probleem van mijn ogen. En niet een keer maar meerdere malen!!
Ze zijn allemaal professional van goede kwaliteit en passie van het vak
Met veel plezier een nieuwe bril gekocht. Deskundig advies en iedereen denkt mee. Fijne en plezierige sfeer waar ik graag kom met vragen of de aanschaf van een nieuwe bril
Goed, uitstekend geholpen.De oogmetingen en optometrisch onderzoek gingen ook goed!
Zie boven .
Grote collectie, kundig personeel. Je wordt er fijn geholpen en ze denken met je mee
word zeer goed geholpen deskundig personeel
Altijd prima geholpen