Bijzonder klantvriendelijk en daarnaast een prima advies. Zeer professioneel.
Eerste oogmeting was een twijfelgeval ivm betraande ogen, werd geadviseerd om een nieuwe oogmeting te plannen. Na een week gedaan en de oogmeting kwam toch overeen met de eerste. Montuur uitgezocht en na een week opgehaald, de bril meteen opgezet en die dag pas voor het naar bed gaan pas afgezet. 100% tevreden.
Prettig en professioneel geholpen
Goede professionele hulp.
Deskundig, vakwerk, vriendelijk, toegankelijk, meedenkend, ruimdenkend. Kortom: Meer dan tevreden!
Zonnebril gekocht van hoge kwaliteit. Bij thuiskomst bleek er een reflectie zichtbaar in beide ogen, heel hinderlijk. Eerste contact erna vond ik wat stug. Uiteindelijk is de bril zo bijgewerkt dat de reflectie verdween, ik ben er nu heel blij mee. Een week later een brilveer ("pootje") van mijn bril stuk, nieuwe erop gezet voor een hele schappelijke prijs, binnen 2 dagen. Super service.
Goede service,nette en vriendelijke bediening, prima kwaliteit
Goede nauwkeurige oogmeting, fijn geholpen met het uitzoeken van een mooi nieuw brilmontuur. Zeer vriendelijke medewerkers.
Bij Briljant Optiek wordt ik zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen en geadviseerd. Ik zou daar bij wijze van spreken bijna elke dag een bril gaan kopen, zo plezierig vind ik het om me daar te laten helpen.
Prima geholpen!!
Er wordt meegedacht. Mooie bril gekocht en van het oude montuur een zonnebril gemaakt op advies . Super tevreden.
Ik ben goed geholpen door de medewerkers.
In alles goede ervaring.
Bijzonder klantvriendelijk en expertise.
Kunt altijd binnen lopen , ze zijn allemaal vriendelijke en vakkundige. We komen er al jaren.
Je weet zeker dat er goed is gekeken naar jouw specifieke situatie, ik vertrouwen de medewerkers van Briljant daarop. Daarnaast wordt ik altijd vriendelijk ontvangen
Oogmeting was prima. In een Actie bril en zonnebril gekocht. Aanbevolen eyezen glazen met klein leesgedeelte doen niet wat er bewezen wordt. Alleen het zicht recht vooruit is scherp, echt merkbaar bij televisie kijken in teksten onleesbaar en beelden niet scherp. bij kijken op de computer kan ik beter geen bril opzetten. Het leesgedeelte op het rechter glas is niet veel beter dan zonder bril of ik moet heel ver omhoog kijken. Alle medewerkers proberen je te overtuigen dat het prima is en er aan moet wennen maar zij zien niet wat ik zie. Helaas een te dure aanschaf voor het aanbevolen wat niet waargemaakt kan worden. En nog geld vragen voor het flesje spray voor het schoonhouden van de glazen.
De service was goed. De opticien had alle tijd zowel bij de oogmeting als bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Hij gaf een eerlijk en goed advies.
x
Zeer goed geholpen,en kennis van zaken.
Prettig en vakkundig
ben tevreden met nieuwe bril en zonnebril
Zie boven
Positief, vriendelijk en kundig.