prima geholpen en service bij vragen en / of klachten is perfect.
De eerste keer waren mijn glazen niet goed ingeslepen. Mijn klacht daarover werd volledige en heel serieus opgepakt en heb nieuwe glazen gekregen en heb ik nu een bril die volkomen opmijn ogen is afgesteld. De aandacht die zij hadden voor mijn klacht was in een woord samengevat fantastisch.
nvt
Er wordt goed meegedacht aan o.a. Afwijkende sterkte van de ogen, adviseert dan een optometrist om dit na te laten kijken hoe en waarom.
Ik word hier goed geholpen en ze proberen er uit te halen wat er in zit. Verder rijg ik een goed advies en nemen ze de tijd voor jou.
Zeer adequate benadering en meteen het gevoelen van serieus genomen te worden. Deskundig en tegelijkertijd zeer menselijk nabij. Klantvriendelijk.
Nieuw montuur, nieuwe glazen. Simpel omdat mijn bril niet goed aangemeten was. Wat een service, briljant!
Net zoals de afgelopen jaren super goed geholpen. Prima oogmeting en netjes, vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een juiste bril. Ze hebben alle tijd voor je en zijn super vriendelijk.
Alhoewel ik een hekel heb aan het dragen van een bril, is het kopen ervan geen straf. Het personeel is vriendelijk en geven goed advies.
Uiterst gedetailleerde oogmeting met de modernste technieken. Kwaliteit van de glazen is subliem
Ben zeer tevreden met de oplossing van mijn Probleem met mijn nieuwe bril! De combinatie van Montuur en glazen pasten niet goed samen, vielen steeds eruit! Zonder Moeilijkheden kreeg ik een nieuwe Bril aangeboden, en ben nu blij met mijn nu perfecte Bril! Dank U !!
ik ben goed geholpen door mensen met ervaring. ze nemen alle tijd voor de klant
Het kost wat, maar je hebt ook wat.
Prima geholpen bij het zoeken naar een goed montuur
Professioneel, vriendelijk, betrokken en ze herkennen je bij een volgend bezoek. Daarbij een prachtige zaak en lekkere koffie!
Goed en professioneel advies, waarin het gesprek echt met mijn dochter wordt gevoerd.
Persoonlijk en dienstverkenend
Duur, maar wel kwaliteit,klantvriendelijk en kennis van zaken. Ik ben blij met mijn nieuw bril.
Zeer vakkundige begeleiding Vriendelijk en geduldig personeel Veel keuze
vriendelijk, correct en vakkundig.
Ik ben zeer tevreden na aankoop van m n nieuwe bril
Bovenstaand zegt voldoende!
Top kwaliteit met de juiste service