Wordt goed naar je geluisterd, Rustig uitgelegd..
Zeer klantvriendelijk, gezellig, nemen de tijd, weten waar ze over praten met geven van advies
Goed geholpen, door personeel die weet waar ze over praten! Veel persoonlijke aandacht en et wordt alle tijd voor je genomen!
hulpvaardig, dienstverlenend en accuraat
hulpvaardig, dienstverlenend en accuraat
Wordt goed naar je geluisterd, Rustig uitgelegd..
Ik kom naar Brandpunt optiek omdat ik vertrouwen heb in Bartje.
Fijn personeel, die weten waar ze over praten! De sfeer in de winkel is goed! Er wordt alle tijd voor je genomen.
Er werd alles uit de kast gehaald om de goede keuze te kunnen maken. En ook echt eerlijk bij de bril keuze
Altijd goed geholpen, wordt met je mee gedacht als er een probleem is, ik mocht bijvoorbeeld een proeflens om een andere sterkte te proberen. Allemaal vriendelijke medewerkers, goede sfeer.
Voor het aanmeten van lenzen heb ik een duidelijk en eerlijk advies ontvangen doordat er een professioneel oogmeting is uitgevoerd voor het dragen van lenzen die het meest geschikt voor mijn zijn.
Super fijn geholpen! Met aandacht en interesse! Fijne sfeer in de winkel!
Super fijn geholpen! Met aandacht en interesse! Fijne sfeer in de winkel!
Jullie nemen uitgebreid de tijd voor klanten. Ga zo door, ben heel tevreden.
Zeer vriendelijk!
Vriendelijk netjes en vooral goed in hun vakgebied.
Tevreden klant
professioneel, veel keus en de tevredenheid van de klant is altijd waar ze voor gaan.
Altijd goed geholpen, Prima advies, geweldige servive
Er werd ruim de tijd genomen voor een goede oogmeting. Behulpzaam bij het uitzoeken van een montuur. Ik ben erg content met de nieuwe brillen.
Fijn en deskundig geholpen!
Brandwijksedijk 15 b
2974LB Brandwijk