Vrijblijvend naar binnen gegaan na jaren bij prijsvechters geslaagd te zijn. Door mijn hoge plus sterkte wilde ik nu eens iets anders/beter proberen. Na ons gesprek, meting en advies was ik erg entousiast en heb dan ook mijn bril besteld. Doorslag gaf zoals hierboven vermeld en ook het no nonsens en eerlijk voorkomen van de eigenaar. Tot op de dag van vandaag super tevreden. Nogmaals dank je wel!
Werd vriendelijk ontvangen. Veel keuze ter plaatse. Werd vakkundig geholpen tijdens het gehele proces (uitzoeken bril, opmeten ogen, afhalen bril)
Kundig, vriendelijk, snel en correct geholpen.
Wij zijn uiterst tevreden met alle punten. Je bent echt als klant koning.
?
Brillen geleverd na oogmeting. Een wereld gaat open. Had geen gewenning nodig. Pasvorm bril meteen goed afgesteld👍
Goede service & klant vriendelijk
Ben heel tevreden bij Boots Optiek voor mij geen ander.
geen
De eigenaar staat voor zijn zaak en biedt naast vakkundigheid ook een Topservice.
vriendelijke, geduldige communicatie en verwerking.
al jaren een tevreden klant
Mooie overzichtelijke zaak. Zeer professioneel, ruim assortiment en zeer goede kwaliteit brillen en assortiment brillen wat je niet op iedere hoek van de straat kunt kopen. Klantvriendelijk, staat op ieder tijdstip van de dag klaar, luisterend oor en goed advies en neemt de tijd. Voor mij geen andere opticien.
Nvt
Deskundig advies, goede service. Garantiegeval snel en adequaat opgelost.
Geen