Kom al vele jaren bij jullie en dat is noet voor niets. Ik word altijd goed geholpen.
Je wordt leuk ontvangen bij binnenkomst. De medewerkers heb ik merendeel allemaal wel eens gesproken en zijn aardig en behulpzaam. Ik ging weg met mijn nieuwe lenzen en nieuwe vloeistof voor mijn lenzen! Ze vragen altijd of de lenzen goed zitten en/of er problemen zijn.
Professioneel en klantgericht
Lijkt duurder dan andere opticiens. Als ik de reclames van landelijke opticiens moet geloven.
Prijs contactlenzen mag wat lager
Geen
geen
Fijne optiek. Kom er al jaren voor kinderen. Nu voor mezelf
Goed en adequate geholpen.
Die heb ik niet.
vond de keuze van de brillen beperkt, maar heb er eerlijk gezegd ook weinig ervaring mee bij andere winkels uiteindelijk was de eerste bril die aangeboden werd de definitieve keus
Gewoon omdat die er al jaren zit.
Ik ben al vele jaren klant bij Bogaerts. Ik ben heel tevreden, goed geholpen, er is kennis in huis, goede kwaliteit, goede service. Het zegt ook wat als je al zolang klant bent.
Klantvriendelijk, deskundig advies zowel qua metingen als montuurkeuze
Ik ben goed geholpen in de winkel en ben goed geïnformeerd over mijn contactlenzen. Ook ben ik goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bril. Ik ben met beide heel erg blij.
geen, ga zo door
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!