Ik word netjes geholpen en betrouwbaar .
Ik heb de ontvangst , uitleg en hulp als zeer positief ervaren , geruststellend, duidelijk.
Zie hierboven.
Als hier boven vermeld
Hele goede en vooral snelle service. Montuur wat ik op internet had gezien hadden zij niet in de winkel, er werd meteen gebeld naar leverancier om te kijken of zij dit montuur konden bestellen.
Prettig geholpen!
ik ben goed geholpen en voldoende aandacht gehad.
Goede en fijne service. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.
Goed geholpen, altijd vriendelijk, kan ook snel. Goede adviezen.
Je word prettig geholpen
Wij worden altijd heel erg goed geholpen.
Tot twee keer toe problemen met de coatinglaag op de zonneglazen. Na volle tevredenheid is dit opgelost. Geef voorlichting voor gebruik zonneglazen.
Goede service, snelle bereikbaarheid en levering.
Ik ben goed en netjes geholpen. Het fijne vond ik dat ik een eerlijk advies kreeg en dat de verkoper me niet perse een product probeerde te verkopen. Uiteindelijk wel een zonnebril gekocht, maar dat werd me niet opgedrongen.
Prima geholpen
Snel..vriendelijk..deskundig..vertrouwd.....een beetje prijzig. .
De bril zit fantastisch !! Mijn complimenten.
Service perfect, heel kundige mensen, heel tevreden tot nu toe
De medewerkers zijn super klantvriendelijk en geïnteresseerd. Altijd gezellig en helpen altijd heel goed. Zeer service gericht en geeft goede klantenbinding. Al meer dan 10 jaar trouwe klant!
Keurig netjes vakkundig,
Ondanks de prima oogmeting waren de glazen voor mijn zichthoogte niet fijn. Er zijn geheel nieuwe glazen ingezet. Ik heb ze sinds vanmiddag maar volgens mij zijn ze nu prima.
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!