Geen mail als product klaar ligt maar berichtje/ telefoontje
Geen.
netjes, deskundig en klantvriendelijk
Ga zo door.
Geen
Ik begrijp alleen niet de zeer grote prijsverschillen tussen ketens en winkels als deze.
Informatie over service, garantie hebben we eigenlijk niet ontvangen als nieuwe klant zijnde. Maar verder helemaal prima.
Blijf zo functioneren!
geen
Kopje koffie
Eigenlijk niets gewoon zo door gaan.
Al bijna 40 jaar bij jullie klant. Sinds jullie in Wijchen zijn gekomen. Altijd goede adviezen gehad en dat voelt vertrouwd.
Prima geholpen, dik te vreden!
Ik ben nu net als de andere keren zeer goed geholpen
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!