geen idee
Gewoon goed en fijn geholpen
Zeer deskundig!
Je wordt persoonlijk geholpen.
Je wordt vriendelijk geholpen en deskundig
Geen.
Vriendelijke service, waarbij de tijd is genomen om te helpen en te adviseren.
betrouwbaar, attent en deskundig is onze ervaring.
Wanneer je iets niet nodig hebt, al is het onderdeel van je servicecontract, verreken dit dan. Dat is een leuk gebaar.
Gewoon een hele fijne optiek waar ik graag mijn bril koop. Eerlijke mening ook over of er iets leuk of niet leuk staat.
Correcte ,prettige ontvangst en behandeling. Professionele aanpak en men neemt de tijd. Zijn al meer dan 40 jaren klant.
positieve ervaring daarom blijf ik klant
Helemaal geen. Perfect zo 👏👏👏
Kundig en zeer vriendelijk personeel.
een bakje koffie voor de klant
Ik denk niet dat dit te verbeteren is maar ik vind ze erg prijzig.
Ik wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen en heb totaal geen klachten. Gewoon goed dus!
Assortiment voor brillen (tussenmaat kinderen - volwassenen) iets uitbreiden
Goed vriendelijk snel geholpen voor een vaste kinderprijs
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!