En professioneel bedrijf met medewerkers die weten waar ze het over hebben een service hoog in het vaandel dragen. Ook hun klantvriendelijkheid is groot. Met al deze aspecten samen maken zij het verschil in brillenwinkelland.
Deskundig personeel, doen wat ze beloven, goede ervaring
Deskundig en goede uitleg. Snel geholpen
Prettig geholpen, goed advies gegeven mbt keuze type bril (montuur en kleur).
Je kunt altijd snel een afspraak maken en je materialen zijn ook snel binnen. Het personeel is deskundig en vriendelijk
Erg klantvriendelijk. Ik wist niet wat ik wilde. Was nog mogelijk op zelfde dag ogen te chekken en montuur uit te kiezen.
Snelle afspraak goed geholpen,kundig vriendelijk.
uitstekend
goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Bogaerts.
Fijn en eerlijk geholpen
Klantvriendelijk goede service
Vanmorgen voor controle geweest voor mijn contactlenzen. Tijdens de controle hele goede uitleg gekregen over hetgeen hij ging doen oa foto’s van de ogen maken. Resultaat uitvoerig besproken. Hij nam ruim de tijd en ik ben heel fijn geholpen.
Altijd klantvriendelijk, servicegericht met uitstekende kwaliteit door goed opgeleide opticiens (en optometristen).
Super geholpen
Geduldige en goede lenzeninstructie voor mijn 9-jarige zoon!
Klantgericht, kundig, vriendelijk
Altijd mooie monturen, uniek en modern. Vriendelijk personeel, meting professioneel en goed en eerlijk advies. Heel blij met mijn nieuwe bril!
advies gegeven maar geen dwingend advies maar wel het beste voor mijn ogen.
Prima geholpen. Duidelijk.
Altijd vriendelijk personeel. Erg netjes en deskundig.
Jammer dat het prijskaartje veel hoger is dan bij andere opticiens.
Super goed geholpen
Het ging niet goed met de nieuwe glazen die er waren. Maar dit is keurig opgelost daar het niet goed was gegaan bij degene die ze maken.
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!