Klant vriendelijk en prima service
Ze hebben me op mijn gemak gesteld, Goed geluisterd naar mijn wensen
Beste medewerkers . Mijn bril verloren met Carnaval en door jullie heel vriendelijk en vakkundig geholpen . Daarvoor mijn hartelijke dank . met vriendelijke groet Piet Bosmans.
Professioneel geholpen met als resultaat een duidelijk verschil tussen de oude en nieuwe bril.
Ik zag op tegen mijn eerste stap naar multi focus. Met de juiste keuzes vd brilglas parameters in 1xgoed. Viel dus achteraf enorm mee en het went in mijn geval best snel.
Was binnengelopen zonder afspraak. Kon toch meteen geholpen worden. Fijn!
Gewoon top zaak!
Na 54 jaar harde contactlenzen overschakelen naar bril met een hoge sterkte van -11 en -13 wilde ik een top opticien om te begeleiden en weer goed zicht te krijgen. Perfect geholpen door Annemieke en Kees. Fijn meegedacht en begrip. Heb nu een mooie bril waarmee ik weer aangenaam kan zien. Heel blij mee!
Vriendelijke mensen, goede service! Zou mensen de opticien zeker aanbevelen.
wij hebben allebei een bril van beeks mijn man heeft ook lenzen gehad je wordt er zeer goed geholpen en goede uitleg je kunt er altijd binnenlopen als er iets is met je bril en wordt meteen zeer goed geholpen zijn zeer vriendelijke mensen wij hebben er zeer goede ervaring mee en zijn ook tevreden.
Goede ervaring en iedereen aan te bevelen bij Beeks een bril te kopen
Ze doen een goeie oogmeting, nemen alle tijd om een mooie luxe moderne bril mee uit te zoeken. Personeel is vriendelijk en als er iets is met je bril helpen ze je snel vooruit. Het zijn echte vakmensen.
Deskundig en vriendelijk
Fijn geholpen. Hangt ook prettige sfeer in "winkel". Vriendelijk en kundig personeel.
Nemen de tijd voor je en geven goed advies
Kom al jaren bij Beeks Zien en Horen. Ervaringen zijn constant goed.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Deskundige en vriendelijke staf. Van de eerste afspraak tot het ophalen van de bril is alles vlekkeloos gegaan.
Wordt altijd goed geholpen op een zeer prettige manier
Allemaal stuk voor stuk toppets
Ik heb nog nooit een bril gehad die zo god was. Bovendien is het erg prettig dat er ook een deskundig oog onderzoek plaats vindt.
Heb inmiddels mijn 2e bril gekocht bij Beeld en ben zeer tevreden.
Zoeken naar de beste oplossing voor jou. Niet om iets te verkopen
Snel en goed geregeld
Van Bruhezedal 18