Perfect geholpen met mijn nieuwe bril, meteen een zonnebril én sportbril op sterkte laten maken. Allemaal maatwerk door echt vakbekwame mensen, dat voelt heel goed, het zijn toch je ogen
vriendelijk, adequaat en deskundig
helpen bij het uitzoeken, zijn vriendelijk en correct in advies geven en omgang. tijdens even wachten staat er koffie klaar, dit zie je bij veel zaken niet .
Fijne winkel groot assortiment van brillen. Goede service als er iets aan je bril is.
Geweldig goed personeel kundig en eerlijk. Met een super service.
Geweldige service en uitstekende kwaliteit van de brillen
zie hierboven
zie hierboven
Ik dacht nooit meer een nieuwe bril te kunnen verdragen. Werd misselijk de vorige keer dat ik elders een nieuwe bril probeerde. Heb zelfs lenzen geprobeerd, maar werkte ook niet. Beeks ging de uitdaging aan met een multifocale bril en het is helemaal top. Bedankt voor de geweldige service.
Zeer tevreden over de verleende service en deskundigheid. Zowel bij de lenscontrole/oogmeting voor het lens/bril advies.
Goed advies , goede services. Nu mijn 3 de bril gekocht. Vorige bril tot twee keer toe na meerdere malen terug geweest omdat het pootje lam was een nieuwe bril gekregen. Top
Prima.
Wordt altijd goed geholpen en goed geïnformeerd. Ben tevreden over Beeks.
Eerste kennismaking was goed jammer geen koffie. De medewerker zeer dienstbaar goede keuzes voorgesteld. Zeer tevreden over de gehele gang van de zaak. Kom zeker terug. Groeten Cor en Christy van der Linden
En deskundig! Fjne opticien!
Altijd behulpzaam en kundig en vriendelijk personeel. Ben erg tevreden. Ga zo door.Fijne feestdagen en een goed 2025. Krijg trouwens heel dikwijls complimenten over mijn bril.
Hele fijne winkel. Raad het iedereen aan.
Ik ben bij Beeks Zien en Horen heel goed geholpen. De eigenaar en het personeel namen hier steeds weer alle tijd voor. "Een luisterend oor en deskundig zoeken naar oplossingen" is wat mij betreft hun kracht..
Prettig geholpen Professioneel personeel Nemen de tijd voor je Ruim en bijzonder assortiment
Wij komen hier al vele jaren. Altijd goede ervaringen. Professionaliteit en klantvriendelijkheid. Hier wordt je altijd perfect geholpen en geadviseerd.
Altijd al tevreden geweest
Hele fijne zaak Deskundige mensen die weten wat ze doen en luisteren naar de klanten. En de service is top.
Na een slechte service van niet zomaar een opticien in Valkenswaard, ben ik goed te recht gekomen bij Beeks optiek.
Er wordt meegedacht met jouw wensen, veel kennis over wat je gaat aanschaffen bijv glazen van de bril Super goede adviezen en ook de aftersale is geweldig
Ik werd na doorverwijzing huisarts gehoord en gezien door Kees en Ilse. Zij hebben uitgebreid onderzoek gedaan en tijd genomen! Dankjewel!
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard